Μαύρο Ρόδο: Κασσιανή και Σαράντος συνωμοτούν – Σε κίνδυνο το μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο: Κασσιανή και Σαράντος συνωμοτούν – Σε κίνδυνο το μοναστήριΟ Σαράντος συνεχίζει να αναζητά την αλήθεια στο μοναστήρι, την ίδια στιγμή που η μοναχή Κασσιανή ετοιμάζει το καταστροφικό της σχέδιο, στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Η μοναχή Αυξεντία μέρα με τη μέρα χειροτερεύει, γεγονός που ανησυχεί ιδιαίτερα την Ελισάβετ.

Στο μοναστήρι επικρατεί τεράστια σύγχυση, καθώς η Αυξεντία νοσηλεύεται, η Ελισάβετ απουσιάζει και ο Σαράντος έχει το ελεύθερο να πραγματοποιεί όσες έρευνες θέλει. Αυτό οδηγεί και την Κασσιανή όλο και πιο κοντά στην αλήθεια…

Η Ηγουμένη κρατά απόμακρη στάση, γεγονός που εκνευρίζει ακόμη πιο πολύ τον Σαράντο. Ο μόνος τρόπος για να προσεγγίσει την αλήθεια, είναι να πάρει με το μέρος του κάποια από τις μοναχές.. Φυσικά, η Κασσιανή δε θα του χαλάσει χατίρι.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Μαύρο Ρόδο, ο Σαράντος και η Κασσιανή συνωμοτούν, για να κλείσει μια και καλή αυτή η υπόθεση. Όσο η Αυξεντία λείπει και αδυνατεί να ελέγχει την κατάσταση, η Κασσιανή πείθει τον Σαράντο να καταθέσει μήνυση στην αστυνομία!

Με αυτόν τον τρόπο, ο νεαρός θα φέρει τον εισαγγελέα μέσα στη Μονή, για να εξετάσει και ο ίδιος τα στοιχεία και τα γεγονότα που τυλίγουν το συγκεκριμένο κουβάρι. Ποια στάση θα κρατήσει η Ηγουμένη απέναντι σε αυτό και πως θα αντιδράσει η Ελισάβετ μόλις το μάθει;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *