Η Γη της Ελιάς – Έξαλλος ο Κίμωνας: «Φτου σου, τσίπα δεν έχεις πάνω σου!»

Η Γη της Ελιάς – Έξαλλος ο Κίμωνας: «Φτου σου, τσίπα δεν έχεις πάνω σου!»Ο Κίμωνας βγαίνει εκτός ελέγχου με την αδελφή του την Ειρήνη, στην γη της ελιάς. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την ακραία συμπεριφορά της απέναντι στα ξαδέλφια της, αλλά και στους γονείς της.

Η αλήθεια για την “απόπειρα βιασμού” έρχεται στο φως. Ο Δημοσθένης γίνεται έξαλλος και ρωτά την κόρη του πως τόλμησε να κάνει κάτι τόσο φρικτό. Εκείνη, για να καταφέρει να γλιτώσει από τα πυρά του, ομολογεί κάτι ακραίο..

“Η θεία Αρετή με έβαλε να το κάνω, για να τους χωρίσει! Δική της ιδέα ήταν όλα!”, φωνάζει μπροστά σε όλους. Η Ασπασία και ο Δημοσθένης μένουν άναυδοι! Ο Κίμωνας, αγνοώντας όσα επισημαίνει η Ειρήνη, ξεσπά έντονα εναντίον της, δείχνοντας την αγανάκτησή του, στην γη της ελιάς.

“Ο μπαμπάς μας κατεβαίνει για Δήμαρχος κι εσύ δε σέβεσαι τίποτα! Ντροπιάζεις την οικογένεια! Τι έχεις πάθει;”, της φωνάζει εξοργισμένος. Όλα αυτά επιβαρύνουν την ψυχολογία της Ειρήνης, η οποία συνεχίζει να ξεσπά σε μικρο-κλοπές. Η οικογένεια θα βρεθεί σε τεράστια σύγχυση.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *