Σασμός: Τι θα γίνει μόλις η Αργυρώ μάθει την αλήθεια για το νεφρό;

Σασμός: Τι θα γίνει μόλις η Αργυρώ μάθει την αλήθεια για το νεφρό;Από τη στιγμή που η Στέλλα ομολόγησε την αλήθεια για το νεφρό του Αστέρη στην Αργυρώ, τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο, στη σειρά Σασμός. Ο Σταύρος έχει θολώσει από οργή και πλέον είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα, για να πάρει το παιδί.

Ο ίδιος είναι σίγουρος -όπως και όλοι- πως εάν η Αργυρώ μάθει την αλήθεια, τότε θα τρέξει στην αγκαλιά του Αστέρη. Το μυστικό αυτό, φυσικά, δε θα μείνει για πολύ ακόμη κρυφό… Οι Βρουλάκηδες θα έρθουν αντιμέτωποι με μία τεράστια έκπληξη.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Αυτή είναι η επίδοξη δολοφόνος της Αλεξάνδρας

Η Βασιλική, βλέποντας την Αργυρώ να ταλαιπωρείται από τον Σταύρο, αποφασίζει να την “σώσει” με τον δικό της τρόπο. Ο Σταύρος την κατηγορεί για μοιχεία και απειλεί πως με αποδείξεις θα την τρέξει στα δικαστήρια.

Η Αργυρώ μισεί τον Αστέρη για αυτή την καταστροφή. Αυτό είναι που αντιλαμβάνεται η Βασιλική και παίρνει άμεσα θέση: Αναφέρει στην Αργυρώ πως ο Αστέρης είναι εκείνος που της έδωσε το νεφρό, στη σειρά Σασμός.

Η μεγάλη αλλαγή της Αργυρώς

Εννοείται πως μετά από αυτή την αποκάλυψη τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο. Ο φόβος της Μαρίνας θα βγει αληθινός: Το μυστικό αυτό θα φέρει ξανά κοντά τον Αστέρη και την Αργυρώ..

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη: το τεστ DNA προκαλεί σεισμό 10 ρίχτερ!

Η Αργυρώ θα συνειδητοποιήσει πως πράγματι ο άντρας αυτός την αγαπάει. Το μίσος της θα σβήσει και θα τρέξει ξανά στην αγκαλιά του. Πριν τα Χριστούγεννα θα έρθει μία ερωτική σκηνή ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές, γεμάτη πάθος..

Ο έρωτας αυτός θα ξανά ανθίσει. Ποιες θα είναι, όμως, οι συνέπειες;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *