Η Γη της Ελιάς: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε Στάθη και Ισίδωρο

Η Γη της Ελιάς: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε Στάθη και ΙσίδωροΟ Γιώργης, σίγουρος ότι η Ιουλία τον απατάει με τον Στάθη της στήνει παγίδα και η Ιουλία πέφτει μέσα. Το διαζύγιο πλέον είναι μονόδρομος, ενώ οι αντιδράσεις από το στενό τους περιβάλλον είναι σφοδρές. Πως θα αντιδράσει ο Ισίδωρος Βρεττάκος μόλις μάθει πως η αδερφή του είναι και πάλι με τον Στάθη στην σειρά, Η Γη της Ελιάς;

Στα μαχαίρια Στάθης και Ισίδωρος στην Γη της Ελιάς

Ο Γιώργης ζητάει από την Ιουλία να πάει μαζί του στην Αθήνα και φυσικά είναι σίγουρος ότι θα του αρνηθεί για να έχει το πεδίο ελεύθερο. Αυτή η κίνηση του Κουράκου ήταν απλά μια παγίδα για να την πιάσει στα πράσα. Η Ιουλία πέφτει μέσα σε αυτήν και καλεί τον Στάθη στο σπίτι της για να μείνουν μόνοι και να απολαύσουν το πάθος του.

Η Ιουλία με τον Στάθη κάνουν έρωτα στο σπίτι της Ιουλίας, αγνοώντας πως ο Κουράκος δεν έφυγε ποτέ από τη Μάνη. Ο Γιώργης μπαίνει στο σπίτι και τους πιάνει στο κρεβάτι. Όπως είναι αναμενόμενο, την προσβάλλει αφού έχει βγει εκτός εαυτού. Ωστόσο εκείνη είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών της.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε Στάθη και Ισίδωρο
Ο Κουράκος μαζεύει τα πράγματά του δηλώνοντας τον οριστικό χωρισμό τους. Την επόμενη μέρα η Ιουλία ενημερώνει τον Μάνο και του ζητάει να μην πει τίποτα στον Ισίδωρο για το λόγο του χωρισμού. Στο μεταξύ ο Στάθης της ζητά να μείνουν μαζί ενώ την ίδια στιγμή ο Γιώργης ζητά από τον Λυκούργο να βάλει μπροστά το διαζύγιο.

Ο Στάθης πάει σπίτι της Ιουλίας ενώ την ίδια ώρα πηγαίνει και ο Ισίδωρος, στην σειρά, Η Γη της Ελιάς. Η παρουσία του Στάθη τον εξοργίζει ενώ εκείνος του λέει ότι είναι μαζί με την Ιουλία και οι δύο άντρες κοντεύουν να πιαστούν στα χέρια. Τα αίματα ανάμεσά τους ανάβουν ανταλλάσσοντας βαριές κουβέντες….

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *