Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Ιάσονας πυροβολεί εν ψυχρώ την Ρηνιώ

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Ιάσονας πυροβολεί εν ψυχρώ την ΡηνιώΜία άγρια συμπλοκή θα οδηγήσει μία ηρωίδα στο νοσοκομείο. Ο Μάρκος και ο Ιάσονας βγάζουν ξανά τα όπλα, με αποτέλεσμα η Ρηνιώ να τραυματίζεται βαριά, στη σειρά Έρωτας Φυγάς.

Όλα ξεκινούν όταν ο Μάρκος, εξοργισμένος από τη συμπεριφορά της Αλεξάνδρας, διεκδικεί το αρχοντικό των Δεμερτζίδων. Για να γλιτώσουν από τα φρικτά κουτσομπολιά που αμαυρώνουν το όνομα της οικογένειας, η Αλεξάνδρα αναγκάζει τον Ιάσονα και την Αλεξάνδρα να δώσουν συνέντευξη στην τοπική εφημερίδα, για το πόσο αγαπημένοι είναι.

Η Αλεξάνδρα τονίζει δημοσίως πως πράγματι ήταν ζευγάρι με τον Μάρκο, όμως όταν γνώρισε τον Ιάσονα, τον ξεπέρασε. Ο Μάρκος διαβάζει το ένθετο και γίνεται έξαλλος, με αποτέλεσμα η κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου.

Οι δύο άντρες πιάνονται ξανά στα χέρια, με την σκηνή αυτή να κόβει την ανάσα. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα που κυκλοφορεί, ο Ιάσονας οπλίζει κατά του Μάρκου και πυροβολεί, αποφασισμένος να τον σκοτώσει!

Στη μέση μπαίνει η Ρηνιώ, η οποία έχει ακούσει τις φωνές κι έχει τρέξει στο σημείο, για να σώσει τον αγαπημένο της. Δίχως δεύτερη σκέψη, γίνεται η ασπίδα του Μάρκου και τρώει την σφαίρα, σοκάροντας την οικογένεια Δεμερτζή!

Η Ρηνιώ οδηγείται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, σε τραγική κατάσταση. Ο Ιάσονας τρελαίνεται και φροντίζει να κάνει ξεκάθαρο πως η Ρηνιώ θα έχει οτιδήποτε χρειαστεί, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Ποια στάση θα κρατήσει ο Στρατής απέναντί του;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *