Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή στη φυλακή με βαριές κατηγορίες

Στη φυλακή θα οδηγηθεί η Αρετή, ύστερα από ένα απαράδεκτο συμβάν, στην γη της ελιάς. Η ηρωίδα αυτή μας έχει συνηθίσει, άλλωστε, στις ακραίες συμπεριφορές κι αντιδράσεις της. Το ίδιο θα συμβεί κι αυτή τη φορά, μόνο που η κατάληξη δε θα είναι καλή..Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή στη φυλακή με βαριές κατηγορίες

Μετά το περιστατικό με τα ψέματα και την κλοπή, ο Θανάσης θα επιστρέψει στη Μάνη για κάτι δουλειές. Παρόλο που η Αρετή τον είχε προειδοποιήσει, εκείνος δείχνει πως δε την φοβάται πια.

Πιο συγκεκριμένα, εμφανίζεται στην Αρεόπολη, αγνοώντας πως η Αρετή και η Αναστασία καραδοκούν. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, μόλις η Αρετή τον αντικρίζει από μακριά, αρχίζει να ουρλιάζει, να τον βρίζει και να του πετά πέτρες.

Ο Θανάσης τραυματίζεται και οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί, αναλύει ακριβώς τα όλα όσα πέρασε στα χέρια αυτής της γυναίκας. Ο Κουράκος, έχοντας φτάσει πια στα όριά του, δίνει ένταλμα σύλληψης.

Η Αρετή μπαίνει στη φυλακή μόνη κι αβοήθητη, στην γη της ελιάς. Ο Στάθης αρνείται να την βοηθήσει, καθώς μέσα του πιστεύει πως μόνο ένα τόσο σκληρό γεγονός θα μπορέσει να την “ταρακουνήσει”.

Οι μέρες περνούν, η Αρετή αποφυλακίζεται, όμως οι κατηγορίες εις βάρος της παραμένουν βαριές. Μία μεγάλη δίκη ξεκινά… Ποιοι θα σταθούν στο πλευρό της στο δικαστήριο και ποιοι θα της γυρίσουν οριστικά την πλάτη;

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή στη φυλακή με βαριές κατηγορίες

πηγή

Η Γη της Ελιάς: «Ούτε να σε ξαναδώ δε θέλω κακορίζικη»

Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος χαροπαλεύει στην εντατική

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *