Το κραγιόν που θα πρωταγωνιστήσει στις γιορτές

 

Το κραγιόν που θα πρωταγωνιστήσει στις γιορτές

Το κραγιόν που θα πρωταγωνιστήσει στις γιορτές

 

Περιέχει πολύ έντονες χρωστικές ουσίες, προσφέροντας βελούδινο, ομοιόμορφο αποτέλεσμα στα χείλη. Ωστόσο, αν δεν εφαρμοστεί σωστά, το αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά κολακευτικό μπορεί να γίνει.

Το ματ κραγιόν διαφέρει από τα υπόλοιπα. Γιατί ενώ τα περισσότερα περιέχουν έναν συνδυασμό ελαίων, κεριού και χρωστικών για ένα σατέν ή glossy φινίρισμα, αυτό έχει τους λιγότερους ενυδατικούς παράγοντες, με αποτέλεσμα να τονίζει κάθε ατέλεια των χειλιών, όπως λεπτές γραμμές, ξηρότητα, ξεφλούδισμα.

Γι’ αυτό μαθαίνουμε τα επαγγελματικά μυστικά της πετυχημένης εφαρμογής του και, φυσικά διαλέγουμε το σωστό προϊόν.

 

Βήμα #1 Απολέπιση και ενυδάτωση στα χείλη

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό βήμα σε περίπτωση που θέλουμε να βάλουμε ένα ματ κραγιόν.

Διαβάστε Επίσης  5 φυσικές θεραπείες για να κάνετε πιο απαλές τις γραμμές στο μέτωπο

* Για ένα εύκολο lip scrub, αναμειγνύουμε λίγη ζάχαρη και λάδι καρύδας.

Μετά την απολέπιση με το scrub ή με μία μαλακή οδοντόβουρτσα, εφαρμόζουμε ένα lip balm, το οποίο θα τα θρέψει και θα τα κάνει βελούδινα απαλά, όση ώρα ασχολούμαστε με το υπόλοιπο μακιγιάζ.

 

Bήμα #2 Επιλέγουμε τη σωστή απόχρωση κραγιόν

Το πρώτο βήμα για την επιλογή του σωστού χρώματος κραγιόν είναι να καθορίσουμε ποιος είναι ο τόνος του δέρματός μας. Για τον ψυχρό τόνο επιδερμίδας, το απαλό καφέ της μόκας και οι αποχρώσεις στο κόκκινο του ρουμπινιού ή του κρασιού είναι ιδανικές. Για τον ζεστό τόνο, ενδείκνυνται οι ροδακινί, οι χάλκινες, το θερμό κόκκινο και οι μπρονζέ αποχρώσεις.

Διαβάστε Επίσης  Πώς θα αντιμετωπίσετε τους πόρους στο πρόσωπό σας

 

Βήμα #3 Κάνουμε περίγραμμα

Αφαιρούμε την περιττή ποσότητα του lip balm και σχεδιάζουμε το περίγραμμα με ένα μολύβι. Αν και αυτό το βήμα είναι προαιρετικό, βοηθά στη δημιουργία του ιδανικού, συμμετρικού σχήματος χειλιών. Επίσης μειώνει την πιθανότητα λάθους κατά την εφαρμογή του κραγιόν.

 

Βήμα #4 Εφαρμόζουμε το κραγιόν

Απλώνουμε το κραγιόν μας, είτε κατευθείαν από το στικ είτε με πινελάκι, για μεγαλύτερη ακρίβεια. Στη συνέχεια, πιέζουμε τα χείλη σε ένα χαρτομάντιλο κι έπειτα περνάμε άλλη μια στρώση κραγιόν, για περισσότερη διάρκεια και ένταση στο αποτέλεσμα.

 

ΠΗΓΗ

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *