Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος χαροπαλεύει στην εντατική

Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος χαροπαλεύει στην εντατικήΣτην εντατική θα βρεθεί ο Κωνσταντίνος και μάλιστα σε τραγική κατάσταση, στην γη της ελιάς. Μετά το ταξίδι του μέλιτος, τίποτα δε θα είναι ίδιο για το ζευγάρι. Ο Δημοσθένης είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα και για να το καταφέρει, χρησιμοποιεί τον συνεργάτη που παλεύει να ξεφύγει…Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος χαροπαλεύει στην εντατική

Ο Κωνσταντίνος τονίζει διαρκώς πως θέλει να απομακρυνθεί από το κύκλωμα. Βέβαια, αυτό είναι κάτι που όχι απλώς δε δέχεται ο Δημοσθένης, αλλά δε θέλει ούτε να το σκέφτεται. Μάλιστα, ο ίδιος οργανώνει μία ένοπλη ληστεία, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του Κωνσταντίνου.

Το αντίπαλο κύκλωμα στην Αθήνα συνεχίζει τις απειλές. Ο Κεφάλας κάνει τα πάντα για να ισοπεδώσει τον Δημοσθένη και την ομάδα του. Οι δύο πλευρές συγκρούονται, με τις σφαίρες να τραυματίζουν σοβαρά τον Κωνσταντίνο..

Σε σοκ η Ισμήνη

Ο Κωνσταντίνος οδηγείται στην εντατική και όλοι βρίσκονται σε πανικό, στην γη της ελιάς. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, ο Κεφάλας έδωσε εντολή να στηθεί ενέδρα θανάτου εναντίον του Κωνσταντίνου.

Μόλις ο συμβολαιογράφος ανακτά για λίγο τις αισθήσεις του, έρχεται αντιμέτωπος με τον Κουράκο, ο οποίος αναζητά απαντήσεις. Που είναι μπλεγμένος και ποιος τον πυροβόλησε εν ψυχρώ;

Ο Κωνσταντίνος αρνείται να μιλήσει, καθώς γνωρίζει πως εάν ανοίξει το στόμα του, δε θα επιβιώσει κανείς. Βέβαια, η άρνησή του αυτή γεμίζει τον Κουράκο με υποψίες.. Μία νέα περιπέτεια ανάμεσα σε αρχές κι εγκληματίες ξεκινά στη Μάνη.

Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος χαροπαλεύει στην εντατική

πηγή

Η γη της ελιάς Επεισόδιο 63 (β κύκλος) – Τετάρτη 7/12/22

Σασμός Επεισόδιο 47 – Τετάρτη 7/12/22

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *