Η Γη της Ελιάς: «Ούτε να σε ξαναδώ δε θέλω κακορίζικη»

Η Γη της Ελιάς: «Ούτε να σε ξαναδώ δε θέλω κακορίζικη»Η Ασπασία γίνεται έξαλλη με την Αρετή και ξεσπά εναντίον της ξαδέρφης της στην επιτυχημένη σειρά «Η Γη της Ελιάς» του Mega.Η Γη της Ελιάς: «Ούτε να σε ξαναδώ δε θέλω κακορίζικη»

Πιο συγκεκριμένα η Ασπασία θα γίνει πυρ και μανία με την Αρετή η οποία τις καταλογίζει ευθύνες που δάνεισε λεφτά στη Χρυσούλα. Η Ασπασία αυτή τη φορά γίνεται έξαλλη με την ξαδέρφη της και της τα λέει «χύμα και τσουβαλάτα»:

«Κακιά γυναίκα. Γρουσούζα και κακορίζικη είσαι. Οχιά φαρμακερή είσαι. Σ’ αγκάλιασα, σ’ έβαλα στο σπίτι μου. Όπου θέλω θα δανείζω τα λεφτά μου μωρή. Δεν σε έβαλα γενικό κουμανταδόρο στη ζωή μου. Αρκετά πια μαζί σου. Σε πλησίασα με τον καλύτερο τρόπο. Πετάει ο γάιδαρος έλεγε η Αρετή; Πετάει απαντούσα εγώ. Κόλλαγα αφίσες τη λεγάμενη την Εύα από τη Σπάρτη μέχρι τη Καλαμάτα μαζί σου, σου δάνεισα λεφτά για το Θανάση, έτριβα μανδραγόρα στη κόρη σου, πήρα τη καραμπίνα και κράτησα όμηρο το Θανάση για να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Τι να πρωτοθυμηθώ. Είσαι αχάριστη από τη κορφή μέχρι τα νύχια. Αι σιχτίρ. Ούτε να σε ξαναδώ δεν θέλω κακορίζικη».

Η Γη της Ελιάς: «Ούτε να σε ξαναδώ δε θέλω κακορίζικη»

Αμέσως μετά η Ασπασία σηκώνεται ανοίγει τη πόρτα και φεύγει αφήνοντας την Αρετή να «βράζει στο ζουμί της», στην γη της ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: «Ούτε να σε ξαναδώ δε θέλω κακορίζικη»

πηγή

Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος χαροπαλεύει στην εντατική

Η γη της ελιάς Επεισόδιο 63 (β κύκλος) – Τετάρτη 7/12/22

Σασμός Επεισόδιο 47 – Τετάρτη 7/12/22

Ο Παράδεισος των κυριών: Ποιο θα είναι το σοκαριστικό νέο πού θα λάβει ο Ντίνος;

Μαύρο Ρόδο Επεισόδιο 35 – Τετάρτη 7/12/22

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *