Έρωτας Φυγάς – Χαμός στο αρχοντικό: «Ο γιος σου είναι ένας ελεεινός φονιάς»

Έρωτας Φυγάς – Χαμός στο αρχοντικό: «Ο γιος σου είναι ένας ελεεινός φονιάς»Ο Στέφανος Παράσχος μαθαίνει για την δολοφονία του Ζαφείρη, σήμερα στον Έρωτα Φυγά και εξαγριωμένος μπουκάρει στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων κατηγορώντας ανοιχτά τον Ιάσονα. Μάλιστα η κουβέντα θα πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις που δεν θα αργήσουν να βγουν και τα όπλα.Έρωτας Φυγάς – Χαμός στο αρχοντικό: «Ο γιος σου είναι ένας ελεεινός φονιάς»

Τι θα δούμε σήμερα 6/12 στον Έρωτα Φυγά;

Ο Μάρκος κάνει μια δεξίωση για να γιορτάσει την επιχειρηματική του σύμπραξη με έναν σπουδαίο επιχειρηματία. Καλεί όλα τα σημαντικά πρόσωπα της περιοχής και φυσικά την οικογένεια Δεμερτζή. Στο μεταξύ μια καινούρια νταντά έρχεται στο αρχοντικό, για να βοηθήσει στο μεγάλωμα του μωρού, γεγονός που θα προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια σε αρκετούς.

 

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Νικόλας πηγαίνει στον Στέφανο. «Δυστυχώς δεν σου έχω καλά νέα. Ο Ζαφείρης δολοφονήθηκε», του αναφέρει. Αυτός, δίχως να περιμένει, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και βρίσκει αυτόν που ο ίδιος θεωρεί για δολοφόνο. Εισβάλλει στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων και κατηγορεί ανοιχτά τον Ιάσονα, στην σειρά, Έρωτας Φυγάς. Η συνέχεια το απόγεμα στις οθόνες μας….Έρωτας Φυγάς – Χαμός στο αρχοντικό: «Ο γιος σου είναι ένας ελεεινός φονιάς»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *