«Σήμερα στην πόλη μας σκοτείνιασε νωρίς για τον χαμό του Βασίλη»: Θρήνος στις Σέρρες για τον 11χρονο μαθητή

«Σήμερα στην πόλη μας σκοτείνιασε νωρίς για τον χαμό του Βασίλη»: Θρήνος στις Σέρρες για τον 11χρονο μαθητήΡαγίζει καρδιές το μήνυμα των εκπαιδευτικών της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, για τον 11χρονο Βασίλη, ο οποίος χθες Δευτέρα έχασε τη ζωή του, κατά τη διάρκεια εργασιών στο Δημοτικό Σχολείο όπου φοιτούσε.

Όπως έγινε γνωστό χθες, συνεργείο έκανε συντήρηση στον λέβητα και στον καυστήρα του σχολείου με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί το καπάκι και μία σιδερένια πόρτα να τραυματίσει θανάσιμα τον μαθητή.

«Σήμερα στην πόλη μας σκοτείνιασε νωρίς»
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Σερρών εκφράζει τα συλλυπητήρια για την απώλεια του Βασίλη, μαθητή του 9ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών.

Διαβάστε Επίσης  Ο καιρός σήμερα

«Σήμερα στην πόλη μας σκοτείνιασε νωρίς για τον χαμό του Βασίλη»: Θρήνος στις Σέρρες για τον 11χρονο μαθητή

Σήμερα στην πόλη μας σκοτείνιασε νωρίς. Το ίδιο και στην καρδιά μας. Σε έναν χώρο που είναι συνυφασμένος με την χαρά και την δημιουργία, εκτυλίχθηκε η πράξη του δράματος που μας οδήγησε στον απόλυτο θρήνο. Είμαστε συγκλονισμένοι και συντετριμμένοι. Ένα «γιατί» πνίγεται από τον ασυγκράτητο λυγμό μας. Είναι άδικο. Είναι πέρα από τα όρια μας. Ο νους μας πάει στους γονείς του μικρού Βασίλη. Συμπάσχουμε και θρηνούμε για τον αδόκητο χαμό του. Τα λόγια δεν μπορούν να αποδώσουν αυτό που νιώθουμε.

Διαβάστε Επίσης  Σέρρες: Δύο συλλήψεις για το θάνατο του 11χρονου μαθητή

Καλό μας παιδί,
Στὸ ταξίδι ποὺ σὲ πάει
ὁ μαῦρος καβαλλάρης,
κύτταξε ἀπ᾿ τὸ χέρι του,
τίποτε νὰ μὴν πάρεις.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *