Η Γη της Ελιάς: Ο εισαγγελέας πολιορκεί ανοιχτά την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Ο εισαγγελέας πολιορκεί ανοιχτά την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Ο εισαγγελέας πολιορκεί ανοιχτά την Αθηνά

 

Ο εισαγγελέας Οικονομέας, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς πιάνει ιδιαιτέρως την Αθηνά και της μιλάει ανοιχτά. Ο ίδιος θέλοντας να επανορθώσει για όσα της έκανε προσπαθεί να την πλησιάσει αρχικά με φιλική διάθεση. Τα αισθήματά του όμως γι’ αυτή είναι κάτι παραπάνω από φιλικά….

 

Ενδιαφέρον τετ α τετ για Αθηνά και εισαγγελέα

Η απαίτηση της Μυρτάλης για συνέλευση των μετόχων έχει προκαλέσει τον θυμό των Βρεττάκων και της Αθηνάς. Ακόμα και η Ιουλία συγκρούεται μαζί της και, για πρώτη φορά, της μιλά πολύ σκληρά. Η Ειρήνη, δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει τη στενή πολιορκία στον Φίλιππο, ο οποίος είναι πολύ ενοχλημένος, αλλά δεν μπορεί να πει κάτι στη Βασιλική.

Ο Στάθης δεν μπορεί να απαλλαγεί από τις τύψεις που νιώθει για το αγοράκι που άρπαξαν, χωρίς εκείνος να αντιδράσει. Θέλοντας να επανορθώσει, στήνεται για ώρες στην παιδική χαρά και προσπαθεί να αποκτήσει επαφές με τους δράστες. Ωστόσο, ο απαγωγέας είναι ένα βήμα μπροστά και τον προσκαλεί να μιλήσουν, ενώ έχει σκοπό να τον βγάλει από τη μέση.

Τέλος, στη συγκέντρωση του Ισίδωρου, απόψε στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, ο εισαγγελέας προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσεγγίσει την Αθηνά, αλλά της είναι αδύνατο να τον δει με συμπάθεια. Εκείνος όμως δεν το βάζει κάτω και λίγο μετά την πιάνει καθώς φεύγει και της μιλάει ανοιχτά.

Η συνέχεια απόψε το βράδυ στις 21:00 στις οθόνες μας….

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *