Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής βγαίνει από την φυλακή

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής βγαίνει από την φυλακή

Ο Στέλιος δεν καταφέρνει να κρατήσει τον Στρατή στη φυλακή, στην σειρά, Αυτή η νύχτα μένει με τον ήρωα, όπως θα παρακολουθήσουμε και στο αποψινό επεισόδιο να αφήνεται και πάλι ελεύθερος. Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής βγαίνει από την φυλακή

 

Τι θα δούμε απόψε 5/12 στο Αυτή η νύχτα μένει;

Καθώς ο κόσμος μαζεμένος έξω από τη χωροφυλακή ζητά την απελευθέρωση του Στρατή, εκείνος μιλά με τον Αλέξανδρο για τη Μαρίνα. Ο Στέλιος εκτός εαυτού αποκαλύπτει στον Γιώργη τις προθέσεις του Χρήστου, ενώ ο Μίλτος αφήνει τη ζωή του κυριολεκτικά στα χέρια του Τάσου. Εκείνος τρομαγμένος αποκαλύπτει τι συνέβη στην Αγλαΐα.

Διαβάστε Επίσης  Κάνε ότι κοιμάσαι Δευτέρα 24/10/22 Επεισόδιο 13-14

 

 

Η προειδοποίηση του Στρατή γι’ αυτά που έρχονται, τρομάζει τους ανθρώπους του και τη Ζέτα που αγωνιά γι’ αυτόν, απόψε στην σειρά, Αυτή η νύχτα μένει. Δραπετεύουνε για λίγο μαζί και ο Στρατής επιτέλους παραδέχεται τι νιώθει.

Ο Χρήστος από την άλλη οργισμένος ψάχνει λύσεις αλλού και βρίσκει τον μετανιωμένο Στέλιο. Μόνο η Εύη, όμως, μπορεί να τον μαλακώσει, καθώς αποφασίζει πια να μείνει στο Αγρίνιο. Με μια τελευταία επιφύλαξη. Να συναντήσει πρώτα τον Αλέξανδρο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Νικηφόρος Και Η Τζένη Το Κάνουν Για Πρώτη Φορά – Το Χρονικό

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *