Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος επιστρέφει και «ξυπνά» την Μυρτάλη;

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος επιστρέφει και «ξυπνά» την Μυρτάλη;

Κι όμως, ο Στέφανος και η Μυρτάλη δεν έχουν αποχαιρετιστεί οριστικά, στην γη της ελιάς. Φαίνεται πως ο νεαρός θα επιστρέψει στη Μάνη, για να λογαριαστεί ιδιαιτέρως με την πρώην αγαπημένη του..Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος επιστρέφει και «ξυπνά» την Μυρτάλη;

Η ζωή του στην Ισπανία κυλά όμορφα. Με την Ελένη είναι πολύ δεμένοι και κάνουν σχέδια για το μέλλον. Ο Στέφανος, σύντομα θα αποφασίσει να επισκεφτεί την Αρεόπολη, για να συζητήσει για τα περιουσιακά του στοιχεία.

Όλοι θα τον υποδεχτούν με μεγάλη χαρά. Οι μέρες του θα περάσουν όμορφα, μέχρι να έρθουν στα αυτιά του τα νέα για την Μυρτάλη Βρεττάκου. Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers, μόλις ο Στέφανος ενημερωθεί για την αλλαγή στη συμπεριφορά της, θα τρομάξει.Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος επιστρέφει και «ξυπνά» την Μυρτάλη;

 

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος επιστρέφει και «ξυπνά» την Μυρτάλη;

Η μεγάλη συνάντηση και η αλλαγή

Όλοι θα του αναφέρουν πως η Μυρτάλη έχει γίνει σκληρή και φέρεται απαίσια σε συγγενείς, φίλους κι εργάτες. Ο Στέφανος, νιώθοντας ακόμη αγάπη μέσα του για αυτή την κοπέλα, θα την πλησιάσει με σκοπό να συζητήσουν.

Οι δυο τους θα κάνουν μία μεγάλη βόλτα, με την Μυρτάλη να λυγίζει στην αγκαλιά του. Δεν αποκλείεται να παραδεχτεί τα λάθη της και να του ζητήσει βοήθεια. Ο Στέφανος θα συμβουλεύσει την Μυρτάλη κι ύστερα θα εγκαταλείψει ξανά, την γη της ελιάς.

πηγή

Η Γη της Ελιάς – Ιουλία: «Δεν σε αναγνωρίζω, εξαφανίσου»

Η Γη της Ελιάς – Ράινα: «Κάτσε φρόνιμα, μην σε βρούμε χτισμένο»

Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη ρίχνει όλο το φταίξιμο στην Αρετή

Η Γη της Ελιάς: Μια ψεύτικη συμμαχία, ένα δάνειο και πολλά κουτσομπολιά

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *