Η Γη της Ελιάς: Μια ψεύτικη συμμαχία, ένα δάνειο και πολλά κουτσομπολιά

Η Γη της Ελιάς: Μια ψεύτικη συμμαχία, ένα δάνειο και πολλά κουτσομπολιά

Η Γη της Ελιάς: Μια ψεύτικη συμμαχία, ένα δάνειο και πολλά κουτσομπολιά

 

Ο Δημοσθένης και η Μυρτάλη συναντιούνται όλο και πιο συχνά, στην γη της ελιάς.

Οι δυο τους συνωμοτούν για να διαλύσουν τους Βρεττάκους, και δεν θα ηρεμήσουν εάν δε το καταφέρουν.

Σκοπός της Μυρτάλης είναι να πάρει στα χέρια της τον πλήρη έλεγχο των επιχειρήσεων των Βρεττάκων. Από την άλλη, στόχος του Δημοσθένη είναι να ισοπεδώσει τον Ισίδωρο, τον πολιτικό του αντίπαλο, ώστε να πάρει στα χέρια του την εξουσία, ειδικά λίγο πριν τις μεγάλες δημοτικές εκλογές.

Ο Δημοσθένης ξεγελά όμως την Μυρτάλη, με αποτέλεσμα εκείνη να υπογράφει και να παίρνει δάνειο ύψους 5 εκ. Ευρώ. Η Γη της Ελιάς: Μια ψεύτικη συμμαχία, ένα δάνειο και πολλά κουτσομπολιά

 

Τι συμβαίνει, με αυτούς τους δύο χαρακτήρες;

Ο Αλέξης θα δει μια μέρα τον Δημοσθένη να βγαίνει από το σπίτι της Μυρτάλης και θα γίνει έξαλλος, στην γη της ελιάς. Θα δείξει έντονα τη ζήλια του και θα αρχίσει να υποψιάζεται πως η Μυρτάλη τον απατά με τον Καπερνάρο.

Σύντομα τα πρώτα κουτσομπολιά στη Μάνη θα πάρουν φωτιά. Από εκεί θα καταλάβει ο Ισίδωρος πως κάτι πάει λάθος με την ανιψιά του και θα υποψιαστεί τον Δημοσθένη για το δάνειο…

Η συνεργασία της Μυρτάλης και του Δημοσθένη θα λήξει άδοξα και οι δυο τους δε θα μιλήσουν ξανά ποτέ.. Ο καυγάς με τον Αλέξη θα είναι άσχημος, με τις σκηνές ζηλοτυπίας να ξεκινούν, δίχως τέλος.

Θα καταφέρει η Μυρτάλη να σταθεί ξανά στα πόδια της;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *