Η Γη της Ελιάς – Ιουλία: «Δεν σε αναγνωρίζω, εξαφανίσου»

Η Γη της Ελιάς – Ιουλία: «Δεν σε αναγνωρίζω, εξαφανίσου»

H Ιουλία, απόψε στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, συγκρούεται με την Μυρτάλη και, για πρώτη φορά, της μιλά πάρα πολύ σκληρά. Η ίδια αναφέρεται φυσικά στην συμπεριφορά της και το πόσο έχει αλλάξει. Πως θα αντιδράσει όμως η Μυρτάλη, ακούγοντάς την; Η Γη της Ελιάς – Ιουλία: «Δεν σε αναγνωρίζω, εξαφανίσου»

 

Στα άκρα Ιουλία και Μυρτάλη στην Γη της Ελιάς

Στη συγκέντρωση του Ισίδωρου ο εισαγγελέας προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσεγγίσει την Αθηνά, αλλά της είναι αδύνατο να τον δει με συμπάθεια. Η Ειρήνη, δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει τη στενή πολιορκία στον Φίλιππο, ο οποίος είναι πολύ ενοχλημένος, αλλά δεν μπορεί να πει κάτι στη Βασιλική.

Ο Στάθης δεν μπορεί να απαλλαγεί από τις τύψεις που νιώθει για το αγοράκι που άρπαξαν, χωρίς εκείνος να αντιδράσει. Θέλοντας να επανορθώσει, στήνεται για ώρες στην παιδική χαρά και προσπαθεί να αποκτήσει επαφές με τους δράστες. Ωστόσο, ο απαγωγέας είναι ένα βήμα μπροστά και τον προσκαλεί να μιλήσουν, ενώ έχει σκοπό να τον βγάλει από τη μέση.

 

Η Γη της Ελιάς – Ιουλία: «Δεν σε αναγνωρίζω, εξαφανίσου»

Τέλος, η απαίτηση της Μυρτάλης για συνέλευση των μετόχων έχει προκαλέσει τον θυμό των Βρεττάκων και της Αθηνάς. Ακόμα και η Ιουλία συγκρούεται μαζί της και, για πρώτη φορά, της μιλά πολύ σκληρά, απόψε στην σειρά, Η Γη της Ελιάς. Η συνέχεια το βράδυ στις οθόνες μας…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *