Σασμός: Από ποιον μαθαίνει η Αργυρώ την αλήθεια για το νεφρό;

Σασμός: Από ποιον μαθαίνει η Αργυρώ την αλήθεια για το νεφρό;Η αλήθεια δε θα αργήσει να λάμψει και τότε όλα θα αλλάξουν στη σειρά. Η Αργυρώ σύντομα θα μάθει ότι ο Αστέρης είναι ο άνθρωπος που της δώρισε το νεφρό του και της έσωσε τη ζωή, στο «Σασμό».Σασμός: Από ποιον μαθαίνει η Αργυρώ την αλήθεια για το νεφρό;

Αρχικά, ο Αστέρης αποφασίζει να πει ο ίδιος την αλήθεια στην Αργυρώ πριν το μάθει από κάποιον άλλον. Παρόλα αυτά, οι λέξεις δεν βγαίνουν από το στόμα του και δεν μπορεί να της πει την αλήθεια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Μαργαρίτα: «Εσύ και εγώ, ούτε καλημέρα»

Η μοίρα, όμως, παίζει περίεργα παιχνίδια και το “μυστικό” του Αστέρη θα το μάθει από αλλού. Ποιος θα της το αποκαλύψει; Σύμφωνα με το Τηλέραμα, το πρόσωπο που θα της πει την αλήθεια είναι η Βασιλική.

Σασμός: Από ποιον μαθαίνει η Αργυρώ την αλήθεια για το νεφρό;

Όπως θα δούμε στη συνέχεια του «Σασμού», η Βασιλική το μαθαίνει από τον Μαθιό, ο οποίος της λέει ότι η Αργυρώ χρωστάει πολλά στον Αστέρη. Όταν αποκαλύπτει εν τέλει τι εννοούσε, πηγαίνει στην Βρουλάκη και της λέει την αλήθεια σε μία απέλπιδα προσπάθεια να γίνει σασμός ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η σειρά γίνεται πιο “άγρια” – Οι επόμενες εξελίξεις!

Η Βασιλική τρέμει στην ιδέα μην αναζωπυρώσει τόσο πολύ η βεντέτα που μπλεχτεί και ο γιος της. Έτσι, ικετεύει για ανακωχή προκειμένου να μη θρηνήσει το χωριό άλλα θύματα.

 

Σασμός: Από ποιον μαθαίνει η Αργυρώ την αλήθεια για το νεφρό;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *