Η Γη της Ελιάς: Ο συγκινητικός αποχωρισμός για Αλκμήνη και Σωκράτη

Η Γη της Ελιάς: Ο συγκινητικός αποχωρισμός για Αλκμήνη και ΣωκράτηΑλκμήνη και Σωκράτης αποχωρίζονται ο ένας τον άλλον στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς καθώς πολύ σύντομα ο Σωκράτης θα εγκαταλείψει την Μάνη μετά από συμφωνία με τους Βρεττάκους που αφορά φυσικά την μικρή Αγγελική. Το κλίμα ωστόσο, ανάμεσα σε αυτόν και την Αλκμήνη θα είναι άκρως συγκινητικό.Η Γη της Ελιάς: Ο συγκινητικός αποχωρισμός για Αλκμήνη και Σωκράτη

Τι θα δούμε απόψε 4/12 στην Γη της Ελιάς;

Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη φεύγουν για τη Μάλτα, ενώ ο Δημοσθένης ζητά από τον Κωνσταντίνο να επιστρέψει άμεσα, γιατί το άνοιγμα της δουλειάς στην Αθήνα έχει μεγάλο ρίσκο και θα πρέπει να έχουν τον νου τους. Η Μυρτάλη προχωράει το σχέδιο που κατέστρωσε με τον Δημοσθένη και ζητά από τον Ισίδωρο γενική συνέλευση μετόχων. Ο θείος της, ωστόσο, δεν την παίρνει και πολύ στα σοβαρά.

Η Ιουλία ενημερώνει την Αθηνά για την προεκλογική συγκέντρωση στο σπίτι του Ισίδωρου, παρουσία και του Εισαγγελέα, και η Αθηνά, προς έκπληξη όλων, αποφασίζει να παρευρεθεί. Η Ειρήνη πλευρίζει εκ νέου τον Φίλιππο ο οποίος, προκειμένου να απαλλαγεί από εκείνη, την προσβάλλει πολύ άσχημα.

Η Γη της Ελιάς: Ο συγκινητικός αποχωρισμός για Αλκμήνη και Σωκράτη
Η Ειρήνη πεισμώνει και αποφασίζει να τον εκδικηθεί. Τέλος, Αλκμήνη και Σωκράτης αποχωρίζονται ο ένας τον άλλον σήμερα στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, με το κλίμα ανάμεσά τους να είναι άκρως συγκινητικό. Η συνέχεια το βράδυ στις οθόνες μας….

Η Γη της Ελιάς: Ο συγκινητικός αποχωρισμός για Αλκμήνη και Σωκράτη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *