Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη κατηγορεί τον Φίλιππο για βιασμό – Έξαλλη η Βασιλική

Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη κατηγορεί τον Φίλιππο για βιασμό – Έξαλλη η ΒασιλικήΤα πράγματα θα βγουν εκτός ελέγχου στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», όταν η Βασιλική μάθει όλη την αλήθεια για τις πράξεις της Ειρήνης. Ο Φίλιππος, κι αυτός με την σειρέ του θα παίξει ρόλο σε αυτό, αφού κινδυνεύει η υπόληψή του σε όλη την Μάνη μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την Ειρήνη.Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη κατηγορεί τον Φίλιππο για βιασμό – Έξαλλη η Βασιλική

Η Ειρήνη ψάχνει για… εκδίκηση μετά την απόρριψη του Φίλιππου και βάζει μπρος ακόμα ένα σατανικό σχέδιο. Τρέχει στην αστυνομία και λέει στον Κουράκο ότι ο Φίλιππος την βίασε.

Ο Φίλιππος μην μπορώντας να το πιστέψει, αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στην Βασιλική. Της ομολογεί όλες τις φορές που η Ειρήνη του την έπεσε, αλλά δεν της το είπε για να μην τη φέρει σε δύσκολη θέση.

 

Η Βασιλική φυσικά γίνεται έξαλλη με την ξαδέρφη της και δεν διστάζει να πάει να την βρει, σύμφωνα με το TV24. Οι δύο γυναίκες έρχονται σε τεράστια σύγκρουση κι η Βασιλική επιτίθεται στην Ειρήνη, όπως θα δούμε στη συνέχεια στη «Γη της Ελιάς».

Μόνο στα χέρια που δεν πιάνονται. Η Βασιλική της φωνάζει κι η Ειρήνη γελάει, ενώ ετοιμάζει το επόμενο σατανικό σχέδιο, που είναι να φορτώσει το μεγάλο ψέμα της στην Αρετή.

Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη κατηγορεί τον Φίλιππο για βιασμό – Έξαλλη η Βασιλική

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *