Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος φοβάται για την οικογένεια του

Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος φοβάται για την οικογένεια του

Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος φοβάται για την οικογένεια του

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Κωνσταντίνος φοβάται για την οικογένεια του.

Η Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Κουράκο ότι ο Φίλιππος πήγε να την βιάσει. Την ίδια ώρα ο Φίλιππος έχει βγει με την Βασιλική και της λέει όλη την αλήθεια για την προκλητική συμπεριφορά της Ειρήνης. Στο ορκίζομαι δεν την ακούμπησα, της λέει.

Την ίδια ώρα δύο άντρες με όπλα αιφνιδιάζουν το Δημοσθένη έξω από το σπίτι του και τον απειλούν να σταματήσει την διακίνηση ναρκωτικών στην Αθήνα.

Η Ειρήνη καταθέτει εναντίον του Φίλιππου στον εισαγγελέα ζητώντας του να τον κλείσει στην φυλακή. Ο Κίμωνας όμως δείχνει να μην την πιστεύει. Ο Γεράσιμος στέλνει ένα δώρο στην Μαργαρίτα και τις εκφράζει τα συναισθήματά του με πολύ πρωτότυπο τρόπο.

Ο Κίμωνας είναι σίγουρος ότι η Ειρήνη λέει ψέματα και το εκμυστηρεύεται στους γονείς της. Ο Σωκράτης ζητά συνάντηση από τον Μάνο για να του ανακοινώσει την απόφαση του σε σχέση με την Αγγελική.

Η Μυρτάλη κάνε μία ακόμα φιλότιμη προσπάθεια να προσεγγίσει τη Μαρίνα, η οποία δείχνει να κάμπτεται από την αγάπη της φίλης της. Την ίδια ώρα ο Αλέξης παρεξηγεί την επίσκεψη του Δημοσθένη στο σπίτι της Μυρτάλης και της κάνει σκηνή ζηλοτυπίας. Ο Σωκράτης δείχνει να μην είναι σίγουρος για την απόφαση που έχει πάρει σχετικά με την μικρή Αγγελική. Η Ειρήνη επιμένει στο ψέμα της και αντιμετωπίζει την οργή της Χάιδώς αλλά και της Βασιλικής.

Η Αρετή προσπαθεί να προσεγγίσει τον Στάθη αγνοώντας πως εκείνος και η Ιουλία έχουν έρθει και πάλι κοντά. Η Ιουλία λέει ψέματα στον Κουράκο προκειμένου να συναντηθεί με τον Στάθη αυτή τη φορά δείχνει αποφασισμένη να χωρίσει και να ζήσει με τον Στάθη χωρίς εμπόδια.

Ο Στάθης με την Ιουλία κάνουν παθιασμένο έρωτα. Πρέπει ωστόσο να κρατήσουν την σχέση τους κρυφή μέχρι να γίνουν οι εκλογές ώστε να μην γίνουν αντικείμενα σχολιασμού και κάνουν κακό στην εικόνα του Ισίδωρου. Κι ενώ η Μαρίνα λέει στον Μάνο ότι θέλει να μείνει έγκυος, ο πρώην διευθυντής του κλαμπ απειλεί πως θα αποκαλύψει τις παράνομες δουλειές του Δημοσθένη.

Ο Στάθης με την Εύα συναντιούνται τυχαία στο δρόμο και τα αίματα ανάβουν. Οι εντάσεις στο σπίτι του Δημοσθένη όλο και μεγαλώνουν καθώς η Ειρήνη λέει στην οικογένεια της ότι η Αρετή την έβαλε να πάει στο Αστυνομικό Τμήμα και να κατηγορήσει τον Φίλιππο για βιασμό.

Ο Δημοσθένης δεν μπορεί να καταλάβει αν η Ειρήνη του λέει την αλήθεια και την φέρνει σε αντιπαράθεση με την Αρετή, η οποία αρνείται κάθε κατηγορία. Την υπόθεση αναλαμβάνει να ξεδιαλύνει ο Στάθης ο οποίος δείχνει να πείθεται από την αθωότητα της Αρετής.

Την ίδια ώρα ο Στάθης και η Ιουλία συνεχίζουν τα παράνομα ραντεβού και η κόντρα ανάμεσα στην συμμορία του Δημοσθένη και αυτή του Κεφάλα στην Αθήνα κορυφώνεται οδηγώντας σε παράπλευρες απώλειες.

Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος φοβάται για την οικογένεια του

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *