Φλόγα και άνεμος: Το συγκλονιστικό φινάλε της ιστορικής σειράς

Φλόγα και άνεμος: Το συγκλονιστικό φινάλε της ιστορικής σειράςΜε την κηδεία του Γιώργου Παπανδρέου και την δίκη του Παναγούλη θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο της ιστορικής σειράς Φλόγα και Άνεμος.Φλόγα και άνεμος: Το συγκλονιστικό φινάλε της ιστορικής σειράς

Η ώρα για το τελευταίο αντίο στον γέρο της δημοκρατίας έφτασε και μια λαοθάλασσα έχει συγκεντρωθεί για να τον αποχαιρετίσουν. Ενώ η Βαλεντίνη, η δισεγγονή της Κυβέλης, σχεδιάζει ν’ ανοίξει ένα μουσείο με όλα τα κοστούμια από τις θεατρικές παραστάσεις της Κυβέλης, για να γνωρίσουν οι επόμενες γενιές την ηγερία του σύγχρονου ελληνικού θεάτρου.

Όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο στις 3/12

1968
Η κηδεία του Παπανδρέου φέρνει ανατροπές. Οι χουντικοί πέσανε έξω, μια λαοθάλασσα μαζεύεται στην κηδεία, οι ασφαλίτες χτυπάνε ανελέητα. Ο Γκούβερης ετοιμάζει ένα κείμενο μετάνοιας για να το υπογράψει η Κυβέλη. Ο Φώντας συνδέει τον ηθοποιό Κροντηρά, που πέθανε, με το ζευγάρι που αυτοκτόνησε στο Φάληρο.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις χθες: Ο Σπύρος επιτίθεται στον Μιχάλη και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου - Τι συνέβη;

Φλόγα και άνεμος: Το συγκλονιστικό φινάλε της ιστορικής σειράςΗ Όλγα ετοιμάζει το κυριακάτικο τραπέζι, που κρύβει ένα μυστικό. Ένα κουτί κινίνα. Ο Φώντας επιστρέφει σπίτι, αλλά τον καθυστερεί η γειτόνισσα. Η Βαλεντίνη, η δισεγγονή της Κυβέλης, σχεδιάζει ν’ ανοίξει ένα μουσείο με όλα τα κοστούμια από τις θεατρικές παραστάσεις της Κυβέλης. Ο Γκούβερης εκβιαστικά αποσπά την υπογραφή της Κυβέλης σ’ ένα γράμμα υποταγής στη Χούντα. Αρχίζει η δίκη του Παναγούλη.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Η Κυβέλη έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του Γεωργίου, που τον έχει απορροφήσει η πολιτική και το ταξίδι που θα κάνει με τον γιο της. Οι κόρες της Κυβέλης, που έχουν κληρονομήσει το ταλέντο της και παίζουν με επιτυχία στο θέατρο και στον κινηματογράφο, έρχονται να την αποχαιρετήσουν. Στην Αμερική, η Κυβέλη στέκεται στο πλευρό του Γιωργάκη, τον οποίο παρακολουθούν οι καλύτεροι γιατροί.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη: Ο Άρης φροντίζει να ενοχοποιήσει την Όλγα

Στην Αθήνα, ο Παπανδρέου κάνει την κίνηση που θα διαλύσει τον γάμο τους. Δεν τον αφήνει αδιάφορο η Σεράνο. Ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό του, στο οποίο μέσα ήταν η τραγουδίστρια, προκαλεί την αντίδραση της Κυβέλης, η οποία του στέλνει ένα τηλεγράφημα. Είναι η τελευταία της επικοινωνία μαζί του για χρόνια ώς τις τελευταίες ημέρες του.

Με συγκίνηση, ανατροπές και πολλές αναμνήσεις θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Φλόγα και Άνεμος το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 22:00 στην ΕΡΤ.

Φλόγα και άνεμος: Το συγκλονιστικό φινάλε της ιστορικής σειράς

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *