Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσωνας δίνει την ευχή του στο Μάρκο και στην Αλεξάνδρα

 

Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσωνας δίνει την ευχή του στο Μάρκο και στην Αλεξάνδρα

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στην σειρά του Open, Έρωτας φυγάς!Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσωνας δίνει την ευχή του στο Μάρκο και στην Αλεξάνδρα

 

Πλέον ο Ιάσωνας συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να δίνει μάχες για το αδύνατο, αφού η Αλεξάνδρα δεν θα τον αγαπήσει ποτέ όπως τον Μάρκο. Ετσι της ανοίγει τον δρόμο προς την ελευθερία, με έναν όρο που γίνεται αποδεκτός από εκείνη.

Ο Ιάσωνας πλέον έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Στέφανο αφού ο χαμός της Μαργέτας τους έχει φέρει πιο κοντά. Οι δύο άντρες έχουν βάλει στην άκρη τις αντιπαλότητες κι έχουν αρχίσει να έχουν μια ουσιαστική επικοινωνία και να μιλάνε ο ένας ανοιχτά στον άλλον.

Μια μέρα συναντιούνται πάνω από τον τάφο της Μαργέτας. Ο Ιάσωνας του ανοίγει την καρδιά του. «Έκανα πολύ μεγάλο κακό στην Αλεξάνδρα και τον Μάρκο. Ο μόνος λόγος που η γυναίκα μου δεν με αγάπησε ποτέ είμαι εγώ», του ομολογεί. Ο Στέφανος πάντα μειλίχιος του απαντάει:

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη στριμώχνει τον παπά Μιχάλη

 

«Έτσι είναι οι άνθρωποι. Κάνουν λάθη. Το σημαντικό είναι να τα συνειδητοποιούμε και να τα διορθώνουμε». «Πίστευα ότι θα αλλάξω τη μοίρα αλλά έκανα λάθος», απολογείται ο Ιάσωνας. «Αυτά θα τα ακούει η μητέρα σου και θα χαίρεται.

Από τον έρωτά σου για την Αλεξάνδρα έπεσες στην παγίδα του θυμού σου. Αλλά αν μέσα σου έχεις μετανιώσει πραγματικά, τότε είναι στο χέρι σου να βοηθήσεις αυτούς που αγαπάς», είναι η συμβουλή του Στέφανου.

Ο Ιάσωνας μετά την κουβέντα του με τον Στέφανο, σύμφωνα με το περιοδικό TV24βρίσκει την Αλεξάνδρα. «Θέλω να μιλήσουμε», της λέει. Εκείνη δυσανασχετεί. «Θα μου πεις πάλι ότι θα αν φύγω θα μου πάρεις τα παιδιά και θα με κλειδώσεις σε κανένα δωμάτιο;», τον ρωτάει.

«Όχι. Κουράστηκα να σε διεκδικώ. Δεν έχει νόημα πια αφού ποτέ σου δεν θα με αγαπήσεις όπως αγαπάς τον Μάρκο. Θα σου δώσω το διαζύγιο που τόσο θέλεις για να ζήσεις μαζί του. Όμως, υπό μια προϋπόθεση. Θα μου αφήσεις την κόρη μας, τη Μυρσίνη».

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες – Επεισόδια 10, 11 Γ Κύκλος

«Αυτό αποκλείεται», του λέει, όμως εκείνος της εξηγεί ότι δεν έχει σκοπό να την πάρει μακριά της. «Θα μένουμε κοντά και θα τη βλέπεις όποτε θέλεις. Δεν θέλω να σου τη στερήσω, απλά να την έχω κοντά μου», της εξηγεί και συμφωνούν.

Λίγο αργότερα ο Ιάσωνας βρίσκει και τον Μάρκο. «Δεν θα γίνουμε ποτέ φίλοι αλλά θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα προσέχεις την Αλεξάνδρα σαν τα μάτια σου. Αποφάσισα να της δώσω το διαζύγιο και έχω μιλήσει με τον δικηγόρο μου για να προχωρήσει τη διαδικασία».

«Κι εσύ όποτε θέλεις να έρχεσαι να βλέπεις τον Γιωργάκη», του απαντάει ο Μάρκος. Οι δύο άντρες δίνουν τα χέρια.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *