Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη παραχωρεί τα κτήματα στον Παύλο

Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη παραχωρεί τα κτήματα στον ΠαύλοΤα πάνω κάτω έρχονται στο «Σασμό» όταν η Καλλιόπη αποφασίζει να δώσει τα κτήματα στον Παύλο. Μία εξέλιξη που θα προκαλέσει σοκ όχι μόνο στους πρωταγωνιστές, αλλά και τους τηλεθεατές.

Η φωτιά στο σπίτι των Σταματάκηδων είναι εκείνη που θα φέρει τα πάνω κάτω. Ο Παύλος σώζει την Καλλιόπη από βέβαιο θάνατο, αλλά οι καπνοί έχουν σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία του. Ο Βρουλάκης μεταφέρεται στο νοσοκομείο, αφού δεν αισθάνεται καλά.

Λίγο πριν βγει ο Παύλος από το νοσοκομείο, τα ξαδέρφια Σταματάκηδες αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια του, σύμφωνα με το Τηλέραμα, κι αποφασίζουν να κάψουν τα χωράφια.

Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη παραχωρεί τα κτήματα στον Παύλο

 

Παρόλα αυτά, τελικά η καπετάνισσα αλλάζει γνώμη κι είναι εκείνη που δίνει τη λύση στο ζήτημα με τα χωράφια. Η Καλλιόπη παραχωρεί τα κτήματα στον Παύλο ως αντάλλαγμα που της έσωσε τη ζωή από τη φωτιά.

Έτσι, επέρχεται ένας μικρός “σασμός” κι η Καλλιόπη “ξεχρεώνει” τον Βρουλάκη. Πώς θα αντιδράσουν Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες; Η συνέχεια επί της οθόνης!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *