Η Γη της Ελιάς – Άγριος καβγάς: «Θα του το βγάλω ξινό»

Η Γη της Ελιάς – Άγριος καβγάς: «Θα του το βγάλω ξινό»Η Ειρήνη όλο και περισσότερο προκαλεί με την αλλόκοτη συμπεριφορά της φέρνοντας τα πάνω – κάτω στη «Γη της Ελιάς».

Η κόρη του Δημοσθένη Καπερνάρου δεν το βάζει κάτω και εξακολουθεί να πιέζει το Φίλιππο φέρνοντας τον σε πολύ δύσκολη θέση. Κάποια στιγμή όμως δεν θα αντέξει ο γιος της Χάιδως και όταν δει πάλι μπροστά του την Ειρήνη θα της μιλήσει στα ίσια:

«Για να κοπεί αυτό το παραμύθι άκουσε καλά αυτά που θα σου πω. Πρώτον είμαι πολύ ερωτευμένος με την Βασιλική και δεν έχω μάτια για άλλη. Δεν θα γύριζα καν να σε κοιτάξω. Δεν μ’ αρέσει ο χαρακτήρας σου. Σε θεωρώ ένα κακομαθημένο ξετσίπωτο κωλόπαιδο. Φωνάζει το τι είσαι. Γι’ αυτό δίνε του και μη με ξαναπλησιάσεις. Την επόμενη φορά θα τα πω όλα στη Βασιλική και θα σου κόψει και την καλημέρα. Μείνε μακριά μου».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Spoiler γ’ κύκλου: Αλκμήνη και Μιλτιάδης μαζί;

Η Ειρήνη φανερά απογοητευμένη και εκνευρισμένη από τα λεγόμενα του Φίλιππου φεύγει άρον άρον για το σπίτι της, στη «Γη της Ελιάς». Λίγο μετά όπως θα δούμε τηλεφωνεί στη φίλη της τη Μαντώ στην οποία και λέει τον καημό της: «Μαντώ αν με πιάσεις από τη μύτη θα σκάσω. Έφαγα άκυρο από τον άνδρα της ξαδέρφης, τον Φίλιππο. Του το δίνω στο πιάτο κι αυτός κάνει τον δύσκολο, ο ηλίθιος. Έχω αρχίσει να φορτώνω άσχημα. Με πρόσβαλε χοντρά. Και σιγά τη γυναίκα που έχει δίπλα του και το σέρνει από τη μύτη. Όχι δεν θα κάνω πίσω τον γουστάρω πολύ ρε, αλλά άμα το συνεχίσει έτσι θα μου γυρίσει το μάτι ανάποδα και θα του το βγάλω ξινό. Με βλέπει μικρή και νομίζει ότι είμαι του χεριού του. Δεν ξέρει πόσους έχω μασήσει σα και δαύτον».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Πυροβολισμοί και θύματα στην Μάνη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *