Η Γη της Ελιάς – Η Αρετή ομολογεί: «Δεν έκανα τίποτα, το ορκίζομαι»

Η Γη της Ελιάς – Η Αρετή ομολογεί: «Δεν έκανα τίποτα, το ορκίζομαι»Η Αρετή θα βρεθεί στο επίκεντρο για ακόμη μια φορά στη «Γη της Ελιάς», αφού θα αναγκαστεί να απολογηθεί μπροστά σε όλους για τις πράξεις της Ειρήνης.

Η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει στη δραματική σειρά του MEGA κι ο ερχομός της Ειρήνης φέρνει τα πάνω κάτω στη Μάνη. Η κόρη της Ασπασίας είναι αποφασισμένη να φέρει την καταστροφή και αρχίζει να πολιορκεί τον άντρα της ξαδέρφης της, τον Φίλιππο.

Ωστόσο, ο Φίλιππος την απορρίπτει συνεχώς. Έτσι, η Ειρήνη εξοργισμένη αποφασίζει να πει ένα φρικτό μυστικό ούτως ώστε να τον εκδικηθεί. Πηγαίνει στην αστυνομία και δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας προσπαθώντας να πείσει τον Κουράκο ότι ο Φίλιππος την βίασε.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Μάρκος, η Ευγενία και το γράμμα της Αλεξάνδρας

Ο Φίλιππος έτοιμος να εκραγεί αποκαλύπτει στη Βασιλική την αλήθεια για την ξαδέρφη της και πώς του την έπεσε πολλές φορές. Η Βασιλική φυσικά εξοργίζεται και την ξεφτιλίζει. Τα νέα δε θα αργήσουν να φτάσουν στην οικογένεια του Δημοσθένη, σύμφωνα με το TV24 και τη Μαρία Μεταξητινού, και τότε θα έρθουν τα πάνω κάτω.

Η Ειρήνη θα ρίξει όλο το φταίξιμο στην Αρετή και θα υποστηρίξει ότι εκείνη την έπεισε να κατηγορήσει τον Φίλιππο για τον βιασμό της ούτως ώστε να χωρίσουν με τη κόρη της, στη «Γη της Ελιάς».

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος: Ανακαλύπτουν Τον Δολοφόνο! Εξελίξεις Στην Σειρά …

Ο Δημοσθένης ακριβώς επειδή δεν μπορεί να καταλάβει αν η κόρη του τού λέει αλήθεια, απαιτεί από την Αρετή να του πει τι έγινε. Τότε, η γυναίκα ορκίζεται ότι δεν έκανε τίποτα απ’ όλα αυτά.

Στην υπόθεση δε θα αργήσει να αναμειχθεί κι ο Στάθης, ο οποίος αυτήν την φορά πιστεύει την Αρετή. Τι θα συμβεί μόλις αποκαλυφθεί η αλήθεια; Η συνέχεια επί της οθόνης!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *