Σασμός: Ο Αντώνης κρατάει στα χέρια του ένα στικάκι που καίει τον Φαρμάκη

 

Σασμός: Ο Αντώνης κρατάει στα χέρια του ένα στικάκι που καίει τον Φαρμάκη

Η Στέλλα Καμαριωτάκη αποφασίζει να δώσει μία ευκαιρία στον Ευθύμη που προσπαθεί να παραμείνει στη ζωή της με κάθε τρόπο, επαγγελματικό και μη.Σασμός: Ο Αντώνης κρατάει στα χέρια του ένα στικάκι που καίει τον Φαρμάκη

 

Άλλωστε αν έρθουν πιο κοντά θα μπορεί να εκμαιεύσει περισσότερες πληροφορίες για εκείνον και τις δουλειές του.

Πράγμα που διευκολύνει τη δουλειά της Αιμιλίας που θέλει να τον κλείσει στη φυλακή. Έτσι ένα βράδυ ντύνεται βάφεται και εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά του, με μία ωραία πρόταση να βγουν οι δυο τους για ποτό. Η εικόνα της είναι πολύ ελκυστική, όμως ο σκοτεινός άντρας της Κρήτης δεν θα δεχτεί την πρόταση της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Ιουλία βάζεις το δημαρχιλίκι του Ισίδωρου πάνω από εμάς;»

Προφασιζόμενος πως έχει δουλειές θα της πει ότι ίσως να το κάνουν κάποιο άλλο βράδυ. Η γυναίκα θα αποχωρήσει από το γραφείο του ξαφνιασμένη και γεμάτη σκέψεις, για το τι μπορεί να κρύβει η ξαφνική αλλαγή στη διάθεσή του.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Έλενα επιστρέφει στην Κρήτη. Ο λόγος δεν είναι φυσικά για να μάθει πού βρίσκεται ο Οδυσσέας, όπως θα ισχυριστεί αλλά για να πάρει λεφτά από τον Φαρμάκη.

Μάλιστα του λέει ξεκάθαρα ότι έχει στην κατοχή της στοιχεία που μπορεί να τον κάψουν. Γεγονός που όχι απλά θα τον προβληματίσει αλλά και θα τον αναγκάσει να της δώσει ένα γενναίο ποσό, προκειμένου να μην βρεθεί ποτέ ξανά στο δρόμο του. Εκείνη που θα κάνει την επίσκεψή της στην αστυνομία, λέγοντας στον Αντώνη πως έχει ένα στικάκι με κινήσεις που καίνε τον Ευθύμη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτό το ζευγάρι παίρνει τελικά την μικρή Αγγελική

Η Έλενα, σύμφωνα με το περιοδικό TV24, θα πάρει τα χρήματα και θα φύγει πετώντας.

Η Έλενα θα φύγει με ελικόπτερο από την Κρήτη, όμως πρώτα θα κάνει μία συνάντηση με τη Θοδώρα, με την οποία και θα ανταλλάξουν αλήθειες. Μεταξύ άλλων θα της πει ότι προσπάθησε ανεπιτυχώς, να τον κάνει ξανά δικό της, αλλά και ότι ανησυχεί πως ο Οδυσσέας δεν έχει φύγει για το εξωτερικό.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *