Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 32 , 33 , 34 , 35. Από 4/12 ως 7/12

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 32 , 33 , 34 , 35. Από 4/12 ως 7/12Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια 32 , 33 , 34 , 35 : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 32 στις 4/12/2022
Επεισόδιο 32
Κυριακή

Η Γιάννα αποκαλύπτει στην μητέρα της όλη την αλήθεια για το λόγο που γύρισε στο χωριό και για τον μεγάλο κίνδυνο που διατρέχει. Ο Γεράσιμος από την άλλη χωρίς να το καταλάβει, προτείνει μία λύση στην Ευτυχία που μπορεί να αποτελέσει λύση στο πρόβλημα της Γιάννας.

Ο Πέτρος συναντιέται με την Αγγελική στο ξενοδοχείο την ώρα που η ηγουμένη ξαφνιάζεται με τον ισχυρισμό της Κασσιανής ότι είναι στο πλευρό της η Ελισάβετ με την Αυξεντία. Οι ερωτήσεις του Μανώλη για το λάπτοπ του Στέλιου Διάκοσάββα θα ξυπνήσουν τραυματικές αναμνήσεις στην Ελισάβετ, ενώ ο Ζαμάφτας θα βρεθεί στο μαγειρειό μαζί με την Τασούλα και την οικογένεια της Γιάννας.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 33 στις 5/12/2022
Επεισόδιο 33
Δευτέρα

Η Ηγούμενη ζητάει την μετάθεση της Κασσιανής, με τον μητροπολίτη να έχει τις αντιρρήσεις του. Ο Πέτρος πάει να αντιμετωπίσει τον Βίκο πρόσωπο με πρόσωπο, ενώ στην Όλγα μπαίνουν υποψίες για τη σχέση της μητέρας της με τον Καστρινό. Ο Θέμης με τη βοήθεια της Αλέξιας βρίσκει στοιχεία για τη γυναίκα που ψάχνει και ο Σαράντος ανακαλύπτει το λάπτοπ στο παλιό φορτηγάκι του πατέρα του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Έρχεται η σκηνή πάθους που όλοι περιμένουν

Η ηγουμένη σοκάρεται όταν μαθαίνει για τις κρυφές συναντήσεις του Πέτρου με την Ελισάβετ στη Μονή. Πως είναι δυνατόν όλο αυτό το διάστημα να συμβαίνει κάτι τέτοιο κάτω από τη μύτη μας; Δε γίνεται να συνεχιστεί άλλο λέει η ηγουμένη

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 34 στις 6/12/2022
Επεισόδιο 34
Τρίτη

Η Αγγελική βρίσκεται στο κέντρο της σύγκρουσης του γιου της με τον Βίκο. Και οι δύο άντρες, φτάνουν στα άκρα. Η Γιάννα αποκαλύπτει στην Ευτυχία την αλήθεια για τον Σταυρίνο. Τόσο η Όλγα όσο και ο Λευτέρης δεν πείθονται από τις απαντήσεις της Πολυξένης για το που ήταν. Εκείνη όμως έχει τον τρόπο να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις.

Η ηγουμένη κατακεραυνώνει την Κασσιανή με τον λόγο της. Δεν είναι διατεθειμένη να υποχωρήσει στους εκβιασμούς τις. Ο Ζαμάφτας γυρίζει στη Γερακιανή για να ολοκληρώσει την εκδίκησή του. Η Ελισάβετ είναι καταρρακωμένη από την αποκάλυψη για τις νυχτερινές συναντήσεις της με τον Πέτρο. Αυτό που δεν ξέρει είναι πως εκείνος ετοιμάζεται να πηδήξει τον τοίχο της μονής και απόψε το βράδυ.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η νέα γυναίκα στη Μάνη που εξαπατά την Χάιδω

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 35 στις 7/12/2022
Επεισόδιο 35
Τετάρτη

Οι δραματικές εξελίξεις της νύχτας έφεραν στο μοναστήρι τον Πέτρο στα χέρια της αστυνομίας και στην Γερακιανή τον Ζαμάφτα να πέφτει νεκρός. Τι θα γίνει από δω και πέρα με το πτώμα του; Θα κληθεί κι εδώ η Αστυνομία ή θα προσπαθήσουν να ξεφορτωθούν το πτώμα; Ο Σαράντος ψάχνει τα αρχεία του υπολογιστή του Στέλιου Διακοσάββα.

Υπάρχει εκεί κάτι που θα αποκαλύψει το φρικτό μυστικό που έκρυβε ο πατέρας του; Ο Λευτέρης κάνει στην Πολυξένη μια αποκάλυψη για την σχέση που έχει στο παρελθόν με τον πατέρα του Σαράντου. Τι συνέπειες θα έχει η σύλληψη του Πέτρου για τον ίδιο αλλά και για την Ελισάβετ στο μοναστήρι; Το σίγουρο είναι πως βλέποντας τον άντρα που αγαπά με χειροπέδες η Ελισάβετ καταρρέει.

πηγή

 

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 36 , 37 , 38 , 39 από 11/12 ως 14/12.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *