Η Γη της Ελιάς – Ο Χρήστος πετά τον Αλέξη στο δρόμο: «Απολύεσαι!»

Η Γη της Ελιάς – Ο Χρήστος πετά τον Αλέξη στο δρόμο: «Απολύεσαι!»Ο Χρήστος είναι φανερά εξοργισμένος με την εξαφάνιση του Αλέξη, στην γη της ελιάς. Ο γάμος της Ισμήνης πραγματοποιήθηκε και κανείς δεν ήταν στο μαγαζί για να τον βοηθήσει.. Ο Αλέξης βρισκόταν φυλακισμένος, όμως αυτό δε το γνωρίζουν οι πρωταγωνιστές.Η Γη της Ελιάς – Ο Χρήστος πετά τον Αλέξη στο δρόμο: «Απολύεσαι!»

Μόλις η Μυρτάλη αποφασίσει πως αυτό το παιχνίδι δεν τραβά άλλο και μόλις ο Αλέξης καταφέρει να πάρει τον έλεγχο στα χέρια του, το ζευγάρι θα αποφασίσει να επιστρέψει στην Αρεόπολη.

Ο Αλέξης περιγράφει πως είχε πάει μια εκδρομή για να ξεσκάσει, χωρίς να πείθει την μητέρα του. Η Μυρτάλη αναλαμβάνει ξανά τα καθήκοντά της στο εργαστήρι και στην επιχείρηση των Βρεττάκων, κρατώντας το στόμα της κλειστό.

Η Γη της Ελιάς – Ο Χρήστος πετά τον Αλέξη στο δρόμο: «Απολύεσαι!»

Μόλις ο Αλέξης ανοίγει την πόρτα της ταβέρνας, ο Χρήστος τον κοιτάζει γεμάτος οργή, στην γη της ελιάς. Οι δυο άντρες λογομαχούν, με τον Χρήστο να του τονίζει πως τον εγκατέλειψε στην πιο δύσκολη στιγμή του μαγαζιού!

Όσο κι αν ο Αλέξης προσπαθεί, είναι μάταιο. Ο Χρήστος έχει πάρει την απόφασή του και αυτή δεν είναι άλλη, από την απόλυση. Ανακοινώνει με βαριά καρδιά στον Αλέξη πως ήρθε η ώρα να σπάσει αυτή η συνεργασία.

Ο Αλέξης υποχωρεί διαλυμένος. Έχει χάσει τη δουλειά του, αλλά και την ευκαιρία να διαπρέψει στο κομμάτι της μαγειρικής. Θα καταφέρει να πείσει τον Χρήστο να επιστρέψει στο μαγαζί;

Η Γη της Ελιάς – Ο Χρήστος πετά τον Αλέξη στο δρόμο: «Απολύεσαι!»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *