Κιβωτός του Κόσμου: Μυστική καταγγελία κατά του πατρός Αντωνίου για ασέλγεια σε ανήλικο

Κιβωτός του Κόσμου: Μυστική καταγγελία κατά του πατρός Αντωνίου για ασέλγεια σε ανήλικοΚλιμάκιο της ΕΛΑΣ πήγε υπό άκρα μυστικότητα στο Βόλο και πήρε κατάθεση από ανήλικο, ο οποίος καταγγέλλει τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια εις βάρος του – Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε σακούλες, χρυσές λίρες και τραπεζικοί λογαριασμοί που προκαλούν ίλιγγο – Συνεχίζεται ο οικονομικός έλεγχος στην Κιβωτό του Κόσμου από τις Αρχές.Κιβωτός του Κόσμου: Μυστική καταγγελία κατά του πατρός Αντωνίου για ασέλγεια σε ανήλικο

O πατέρας Αντώνιος εκτός από τα οικονομικά εγκλήματα για τα οποία ελέγχεται, έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών και για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου, γεγονός που… αναβαθμίζει το κατηγορητήριο κι αλλάζει άρδην την τροπή της υπόθεσης, η οποία παίρνει πλέον εντελώς διαφορετική εξέλιξη. Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, ο ανήλικος που φέρεται να κατέθεσε μυστικά ενώπιον των Αρχών, κατονομάζει τον πατέρα Αντώνιο ως τον κακοποιητή του, και καταγγέλλει ασελγείς πράξεις σε βάρος του από τον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου.

Το αγόρι που φιλοξενείτο στη δομή του Βόλου, που φαίνεται να είναι και η πιο… αμαρτωλή απ’ όλες, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» έδωσε μυστική κατάθεση τρεις μέρες πριν και κατήγγειλε πως το ηγετικό στέλεχος, ασέλγησε πάνω του. Η κατάθεσή του διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος θα ερευνήσει αν ισχύουν όσα καταγγέλλει ο ανήλικος. Μάλιστα, για τη συγκεκριμένη καταγγελία έχει γίνει λόγος και από τον 19χρονο, που κατήγγειλε πρώτος.

Διαβάστε Επίσης  28η Οκτωβρίου: Παρέλαση με μία μαθήτρια σε χωριό της Νάξου

Ο 19χρονος είχε αναφέρει για τον ανήλικο, εκτός από τη δική του κακοποίηση και έτσι αναζητήθηκε ο ανήλικος από τις αρμόδιες Αρχές. Μόλις τα στελέχη της αστυνομίας τον εντόπισαν ταξίδεψαν από την Αθήνα στον Βόλο, τον βρήκαν και του πήραν κατάθεση υπό άκρα μυστικότητα.

Λίρες, δωρεές με… φούντες και κρυμμένα λεφτά παντού!

Την ίδια στιγμή, τα οικονομικά στοιχεία για τους λογαριασμούς, το μαύρο χρήμα και τα ακίνητα της Κιβωτού του Κόσμου, προκαλούν ίλιγγο και φαίνεται πως είναι ατελείωτα… Σύμφωνα με το Star, στους ελέγχους της Οικονομικής Αστυνομίας, εντοπίστηκαν κοσμήματα ανυπολόγιστης αξίας ακόμα και χρυσές λίρες Αγγλίας από δωρεές ενώ οι λογαριασμοί του Οργανισμού σε δύο μόνο τράπεζες πλησιάζουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Μαστραντωνάκη κοσμήματα μεγάλης αξίας καθώς και 270 χρυσές λίρες Αγγλίας εντοπίστηκαν από τις αρχές σε καλά κρυμμένα σημεία μέσα στο διαμέρισμα του Πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας που βρίσκεται στη δομή του Κολωνού.

Διαβάστε Επίσης  Βιασμός στη Θεσσαλονίκη – Αν τη νάρκωσαν θα φάνε ισόβια – Η 24χρονη δείχνει το πρόσωπό της και τους καλεί να κάνουν το ίδιο

Τα κοσμήματα αυτά φέρεται να είναι από δωρεές πολιτών προς την Κιβωτό. Επίσης εντοπίσθηκαν μετρητά σε διάφορα χαρτονομίσματα η αξία των οποίων φτάνει τις 345.000 ευρώ. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υπήρχαν τρεις λογαριασμοί του ζευγαριού. Δυο κοινοί μέσα στους οποίους βρέθηκαν περίπου 190.000 ευρώ και ένας του πατρός Αντωνίου με 90.000 ευρώ. Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες οι τραπεζικοί λογαριασμοί που αφορούν την Κιβωτό φτάνουν συνολικά τα 15.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα ήταν συνεργάσιμοι κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι στον Κολωνό. Κάθισαν σε μία γωνία και φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς όταν βρήκαν τα λεφτά «Δεν θα φεύγαμε, δεν είχαμε σκοπό να εξαφανιστούμε».

Τα ευρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς

Η Κιβωτός διατηρεί λογαριασμούς σε τέσσερις τράπεζες. Στη μία από αυτές έχει 3,5 εκατομμύρια ευρώ και σε μία άλλη 5.919.673 σε δύο λογαριασμούς.

Ο πατέρας Αντώνιος διατηρεί δυο προσωπικούς λογαριασμούς σε μια συγκεκριμένη τράπεζα με συνδικαιούχο όχι την πρεσβυτέρα αλλά μία άλλη γυναίκα. Οι δύο λογαριασμοί έχουν υπόλοιπο 244 ευρώ.

Κιβωτός του Κόσμου: Μυστική καταγγελία κατά του πατρός Αντωνίου για ασέλγεια σε ανήλικο

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *