Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης δένει την Μυρτάλη στο κρεβάτι – Aρρωστημένες σκέψεις

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης δένει την Μυρτάλη στο κρεβάτι – Aρρωστημένες σκέψεις

Οι ρόλοι αντιστρέφονται.. Ο Αλέξης και η Μυρτάλη μπλέκονται στα δίχτυα των αρρωστημένων επιθυμιών τους, στην γη της ελιάς. Ο ένας επιθυμεί τον έρωτα, η άλλη την εκδίκηση.. Η κατάσταση στο σπίτι θα βγει εκτός ελέγχου και τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο.Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης δένει την Μυρτάλη στο κρεβάτι – Aρρωστημένες σκέψεις

Ο Αλέξης θα καταφέρει να αρπάξει το όπλο από την Μυρτάλη. Αμέσως θα της αποδείξει πως μαζί του δε παίζει κανείς και πως είναι ικανός να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να περάσει το δικό του.Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης δένει την Μυρτάλη στο κρεβάτι – Aρρωστημένες σκέψεις

Θολωμένος κι απελπισμένος, κρατά όμηρο την αγαπημένη του, για δεύτερη φορά. Η Μυρτάλη καταρρέει στην σκέψη πως όλα θα τιναχτούν στον αέρα. Τα μάτια του, άλλωστε, γυαλίζουν..

Ο Αλέξης δένει την Μυρτάλη στο κρεβάτι και της τονίζει πως δεν έχει να πάει πουθενά, στην γη της ελιάς. Το πάθος του, όμως, φουντώνει… Έτσι, ορμά πάνω της και κάνουν παθιασμένο έρωτα. Η Μυρτάλη λυγίζει στην αγκαλιά του, μετανιωμένη.

Θα καταφέρουν να βγουν ζωντανοί από αυτό το σπίτι ή το τέλος τους πλησιάζει; Ποιος κρατά όμηρο ποιον; Η Μαργαρίτα και ο Κουράκος κάνουν τα πάντα, για να ανακαλύψουν που βρίσκονται τα δύο αυτά παιδιά που αγνοούνται.

Σε τι κατάσταση θα τους βρουν;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *