Παράδεισος Κυριών: Έρχεται καυτή νύχτα για Μιράντα και Ντίνο

Κι όμως, η μέρα που η Μιράντα και ο Ντίνος θα γίνουν ένα, δεν αργεί στη σειρά “Παράδεισος των Κυριών”. Όλα θα αρχίσουν, όταν η Αμαλία δεχτεί να παντρευτεί τον Πάρη, εξαιτίας της εγκυμοσύνης της. Παρόλο που ο Ντίνος γνωρίζει την πικρή αλήθεια, δε μπορεί να διαχειριστεί αυτό το γεγονός.

Η Αμαλία καταρρέει καθημερινά, όμως μέσα της γνωρίζει πως είναι η μοναδική λύση, για να καταφέρει να σωθεί και να γλιτώσει την κατακραυγή. Άλλωστε, ο πατέρας του μωρού είναι ο Πάρης, ύστερα από εκείνη τη φρικτή νύχτα.

Οι μέρες περνούν και το νέο γίνεται γνωστό. Η Αμαλία και ο Πάρης ετοιμάζονται να παντρευτούν και ο Ντίνος βρίσκεται σε τεράστια σύγχυση. Μετά από όλες αυτές τις αποκαλύψεις και τις αναταραχές στη ζωή και το μαγαζί του, δε περίμενε ποτέ πως η Αμαλία θα του γύριζε την πλάτη.

Μοναδική παρηγοριά του Ντίνου είναι η Μιράντα, η κοπέλα που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του και φροντίζει για το μαγαζί, αλλά και για τον ίδιο! Η Μιράντα βλέπει πως ο Ντίνος χρειάζεται ψυχολογική στήριξη και κάνει τα πάντα για να βοηθήσει εκείνον, αλλά και τον Παράδεισο των Κυριών.

Κανείς δεν είναι σε θέση να κοιτάξει την αλήθεια κατάματα. Ο Ντίνος αφήνεται στην αγκαλιά της και το μοιραίο γίνεται. Το πρώτο τους φιλί είναι γεγονός και τα συναισθήματα της Μιράντας βγαίνουν στο φως. Θα προχωρήσει το συγκεκριμένο ειδύλλιο;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *