Η Γη της Ελιάς: Άνδρες με όπλα απειλούν τον Δημοσθένη έξω από το σπίτι του

Η Γη της Ελιάς: Άνδρες με όπλα απειλούν τον Δημοσθένη έξω από το σπίτι του

Η Γη της Ελιάς: Άνδρες με όπλα απειλούν τον Δημοσθένη έξω από το σπίτι του

 

Για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο των εξελίξεων της σειράς, Η Γη της Ελιάς, έρχεται ο Δημοσθένης, ο οποίος αποφασίζει στα επόμενα επεισόδια να μπει πιο βαθιά στο εμπόριο ναρκωτικών, στην Αθήνα, βάζοντας στην κυριολεξία τον εαυτό του αλλά και τον συνεργάτη του, Κωνσταντίνο, σε μεγάλο κίνδυνο.Η Γη της Ελιάς: Άνδρες με όπλα απειλούν τον Δημοσθένη έξω από το σπίτι του

 

Ο Δημοσθένης χώνεται πιο βαθιά στο κύκλωμα

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού MYtv, κάποια στιγμή δυο άνδρες με όπλα αιφνιδιάζουν τον Δημοσθένη έξω από το σπίτι του, στην Γη της Ελιάς, απειλώντας τον να σταματήσει την διακίνηση ναρκωτικών στην Αθήνα και να περιοριστεί μόνο στην περιοχή του.

Ο Δημοσθένης όμως δεν πτοείται από κάτι τέτοιες απειλές και λέει στους δυο άνδρες που τον απειλούν με όπλα στο κρόταφο να μεταφέρουν στο αφεντικό τους, τον Κεφαλά, πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

 

 

Έκτοτε, η κόντρα ανάμεσα στα δυο κυκλώματα φουντώνει με ανυπολόγιστες συνέπειες. Συνεργάτες του Δημοσθένη πέφτουν νεκροί από το κύκλωμα του Κεφαλά, ο οποίος δεν αστειεύεται. Ο Δημοσθένης εξοργίζεται στην Γη της Ελιάς και ετοιμάζεται και αυτός για επίθεση θέλοντας μάλιστα να χυθεί κι άλλο αίμα. Φυσικά, αυτή η στάση του δεν βρίσκει σύμφωνο τον Κωνσταντίνο, ο οποίος τρέμει για την ζωή του.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *