Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ κάνει μία ειλικρινή αποκάλυψη στην Ηγουμένη

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ κάνει μία ειλικρινή αποκάλυψη στην ΗγουμένηΟι ανατροπές συνεχίζονται για ακόμη μια φορά στο «Μαύρο Ρόδο», καθώς η Ελισάβετ αποφασίζει να εξομολογηθεί στην Ηγουμένη.

Ο Πέτρος διεκδικεί έντονα την Ελισάβετ και η νεαρή μοναχή έχει αρχίσει να αποκτά συναισθήματα για τον αρχιτέκτονα. Παρόλο που του έχει τονίσει ότι η καρδιά της ανήκει στον Θεό εκείνος συνεχίζει να μπαίνει στο μοναστήρι κρυφά μόνο για να τη δει.

Η Ελισάβετ έχει κρύψει καλά τα συναισθήματά της, αλλά δεν μπορεί άλλο να αρνηθεί όσα νιώθει, γι’ αυτό κι αποφασίζει να μιλήσει στην Ηγουμένη, όπως θα δούμε στο «Μαύρο Ρόδο». Η δόκιμη μοναχή με δάκρυα στα μάτια είναι έτοιμη να μιλήσει στην γερόντισσα για όλα όσα την απασχολούν.

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ κάνει μία ειλικρινή αποκάλυψη στην Ηγουμένη

Η Ελισάβετ που μιλά στην Ηγουμένη στο Μαύρο Ρόδο

Την ίδια στιγμή, το μαγαζί του Θέμη μένει κλειστό, λόγω της έκρηξης. Η οικογένειά του βρίσκεται στη Γερακιανή, και ο Θέμης νιώθει πραγματικά μόνος. Η Γιάννα περνά τη νύχτα με τον Σταυρίνο και ο Γιώργος τους βρίσκει να κοιμούνται αγκαλιά.

Η Πολυξένη φεύγει μέσα στη νύχτα με προορισμό την Πάτρα. Ο Φραγκίσκος φεύγει επίσης για την Πάτρα. Η ένταση όμως με τον Πέτρο συνεχίζει να υπάρχει. Ο Βίκος εντοπίζει τη Γιάννα στη Γερακιανή. Ο Ζαμάφτας καταφτάνει για να πάρει την εκδίκησή του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *