Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης βρήκε ποιος άρπαξε το παιδί

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης βρήκε ποιος άρπαξε το παιδίΝέο επεισόδιο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» έρχεται απόψε (29/11) στο MEGA με τις εξελίξεις να τρέχουν και να συγκλονίζουν το τηλεοπτικό κοινό, καθώς ο Στάθης βρίσκει ποιος άρπαξε το παιδί, όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ.

Συγκλονιστικές εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της «Γης της Ελιάς»

Ο Στάθης στο σημερνό επεισόδιο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ, ανακοινώνει στον Κουράκο ότι βρήκε ποιος έχει αρπάξει το παιδί, καθώς όταν βγαίνει έξω για λίγο από το τραπέζι του γάμου, βλέποντας το αυτοκίνητο θυμάται το πρόσωπο «κλειδί» και τα κομματάκια από το παζλ συνδέονται.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης βρήκε ποιος άρπαξε το παιδί

Παράλληλα η Αθηνά προτρέπει την Ιουλία να χωρίσει από τον Κουράκο, έχοντας καταλάβει ότι τα προβλήματα στη σχέση τους δεν έχουν λύση. Την ίδια στιγμή η Μυρτάλη κρατάει όμηρο τον Αλέξη υπό την απειλή όπλου θέλοντας να τον βασανίσει. Εντωμεταξύ η Μαργαρίτα είναι ταραγμένη με την ξαφνική απουσία του, και πιστεύει ότι κάτι κακό έχει συμβεί στον γιο της, ενώ υποψιάζεται τη Μυρτάλη ότι έχει σχέση με την εξαφάνισή του. Από την άλλη η Αντιγόνη και ο Σωκράτης έρχονται αντιμέτωποι με εκείνον να της λέει «Σήκω φύγε αυτή τη στιγμή. Μη γίνουμε ρεζίλι εδώ μέσα».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *