Παράδεισος Κυριών: Σε σοκ ο Ντίνος με τον γάμο Αμαλίας – Πάρη

Παράδεισος Κυριών: Σε σοκ ο Ντίνος με τον γάμο Αμαλίας – Πάρη

Την Αμαλία να πρέπει να πάρει μια απόφαση και τον Ντίνο να ξαφνιάζεται με τον γάμο της με τον Πάρη, θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς, “Ο Παράδεισος Των Κυριών” στον ALPHA.

Με την Όλγα να προσπαθεί να δείξει στην Αμαλία τι πρέπει να κάνει για να βγει από την δύσκολη κατάσταση, στην οποία έχει βρεθεί, συνεχίζονται οι εξελίξεις στον “Παράδεισο Των Κυριών”. Η Αμαλία έχει βρεθεί στην δύσκολη θέση και έχει μάθει ότι είναι έγκυος στο παιδί του Πάρη, από εκείνη την βραδιά που την είχε βιάσει και δεν ξέρει τι να κάνει.

Παράδεισος κυριών: Η Αμαλία αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της στον Πάρη

Παράδεισος Κυριών: Σε σοκ ο Ντίνος με τον γάμο Αμαλίας – Πάρη

Θα δούμε την Όλγα να την πείθει να πάει να το πει στον Πάρη για να αναλάβει τις ευθύνες του. Στο άκουσμα αυτού ο Πάρης θα γίνει πολύ χαρούμενος καθώς θα καταφέρει να κάνει δικιά του την Αμαλία.

Σε αντίθεση με την οικογένεια Μπουραντά που προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τα όσα έχουν γίνει. Στο μεταξύ ο επικείμενος γάμος του Πάρη με της Αμαλίας φτάνει και στα αυτιά του Ντίνου και σοκάρεται. Παρά τα όσα διαδραματίζονται η Αμαλία δεν μπορεί να βγάλει από μυαλό της τον πρώην σύντροφό της Πάρη και το αδιέξοδο που οδηγήθηκε η σχέσης τους.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *