Η Γη της Ελιάς – Ειρήνη σε Μαντώ: «Εγώ δεν θέλω να τον παντρευτώ»

Η Γη της Ελιάς – Ειρήνη σε Μαντώ: «Εγώ δεν θέλω να τον παντρευτώ»Η Ειρήνη θα συνεχίσει να μας απασχολεί με τα καμώματα της στη «Γη της Ελιάς». Η κόρη του Δημοσθένη από τη στιγμή που πατά το πόδι της στη Αρεόπολη μόνο προβλήματα φέρνει στους γονείς της.

Πιο συγκεκριμένα η Ειρήνη δηλώνει τρελά ερωτευμένη με τον Φίλιππο τον οποίο προσπαθεί να προσεγγίσει με κάθε τρόπο. Μάταια όμως. Ο Φίλιππος έχει μάτια μόνο για την Βασιλική και κάποια στιγμή θα δούμε να της λέει ορθά – κοφτά να μην ελπίζει. Όμως η Ειρήνη επιμένει να τον ενοχλεί σε τέτοιο σημείο που ο Φίλιππος αρχίζει να αισθάνεται άσχημα.

 

Η Ειρήνη στην γη της ελιάς
Η Ειρήνη τρελή και παλαβή για το Φίλιππο τηλεφωνεί στη κολλητή φίλη της στην Αθήνα, τη Μαντώ για να της πει πόσο έχει εντυπωσιαστεί από τη γνωριμία της με τον Φίλιππο: «Ναι ρε Μαντώ μου, είναι κούκλος ο άνδρας της ξαδέλφης μου. Αν τον δεις θα πέσεις τ’ ανάσκελα».

Η Μαντώ της επισημαίνει το γεγονός ότι ο Φίλιππος είναι παντρεμένος αλλά η Ειρήνη αδιαφορεί και της απαντά: «Και τι έγινε; Εγώ δεν θέλω να τον παντρευτώ. Έχουν κι ένα μωρό. Ναι σου λέω μ’ αρέσει πολύ. Τρελαίνομαι. Έπαθα χοντρή πλάκα. Νομίζω ότι άρεσα και σ’ αυτόν». Η Μαντώ τη ρωτά αν είναι σίγουρη ότι κι ο Φίλιππος τη θέλει και η Ειρήνη με περισσή σιγουριά λέει: «Βέβαια το κατάλαβα. Μου το έδειξε. Μου άναψε πράσινο φως».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *