Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η θυσία του Ιάσονα αλλάζει τα δεδομένα της Αλεξάνδρας

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η θυσία του Ιάσονα αλλάζει τα δεδομένα της ΑλεξάνδραςΌπως θα παρακολουθήσουμε και σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς, Έρωτας Φυγάς, ο Ιάσονας θα θυσιαστεί και θα μπει μπροστά βάζοντας σε μεγάλο κίνδυνο την ζωή του με σκοπό να σώσει την Αλεξάνδρα και τον γιό τους, κάτι που η γυναίκα θα το εκτιμήσει πολύ, αναθεωρώντας μάλιστα για τον άνδρα που παντρεύτηκε.Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η θυσία του Ιάσονα αλλάζει τα δεδομένα της Αλεξάνδρας

Η Αλεξάνδρα αναθεωρεί για τον Ιάσονα στον Έρωτα Φυγά

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης στριμώχνει τον Φίλιππο – Η αμήχανη στιγμή

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι πού σύντομα θα πραγματοποιήσει μια εκδρομή με το αυτοκίνητό του. Στη διαδρομή, ληστές θα σταματήσουν το αμάξι. Αμέσως, θα βγουν και θα ακινητοποιήσουν τον Ιάσονα, θέλοντας να κάνουν κακό στην Αλεξάνδρα και το μωρό. Τότε, ο Ιάσονας, προκειμένου να προστατεύσει την οικογένειά του, θα γίνει ασπίδα και θα μπει μπροστά στους ληστές.

Το αποτέλεσμα θα είναι να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος και η Αλεξάνδρα να ικετεύει για βοήθεια, στις ερημιές. Ο Ιάσονας θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο, σε τραγική κατάσταση, στη σειρά Έρωτας Φυγάς με την Αλεξάνδρα να είναι σοκαρισμένη με όσα συνέβησαν. Μάλιστα, το συγκεκριμένο περιστατικό, θα κάνει την ηρωίδα να αναθεωρήσει για τον άντρα που παντρεύτηκε, αλλάζοντας και στάση απέναντί του καθώς έσωσε και την δική της ζωή αλλά και του παιδιού της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Παύλος δίνει την ευχή του στην Μαρίνα και τον Αντώνη

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η θυσία του Ιάσονα αλλάζει τα δεδομένα της Αλεξάνδρας

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *