«Ποιος κρύβεται πίσω από αυτές τις επιθέσεις;» – Για στοχοποίησή του μιλά ο πατέρας Αντώνιος

«Ποιος κρύβεται πίσω από αυτές τις επιθέσεις;» – Για στοχοποίησή του μιλά ο πατέρας Αντώνιος«Όσο προχωρούν οι έρευνες διαπιστώνεται ανυπαρξία αποδείξεων», λέει το περιβάλλον του ιδρυτή της «Κιβωτού»

Άνθρωπος του περιβάλλοντος του πατέρα Αντώνιου Παπανικολάου μίλησε στο Open για τα όσα καταγγέλλονται και αποκαλύπτονται για τις κακοποιητικές συνθήκες διαβίωσης των παιδιών στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου» και ουσιαστικά «ξετύλιξε» τη στρατηγική «άμυνας» που θα χρησιμοποιήσει ο ιδρυτής της ΜΚΟ από εδώ και πέρα.

Σύμφωνα με τον άνθρωπο που μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», ο πάτερ Αντώνιος υποστηρίζει ότι δέχεται ενορχηστρωμένη επίθεση και πως δεν υπάρχουν ούτε καν ενδείξεις:

Διαβάστε Επίσης  12 χρόνια από τον θάνατο του Σμηναγού Κώστα Ηλιάκη - Δείτε τα συγκλονιστικά βίντεο

«Αρνούμαι όλες τις καταγγελίες. Δεν έχω ακουμπήσει ποτέ παιδί. Όλα αυτά δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Όσο προχωρούν οι έρευνες διαπιστώνεται ανυπαρξία αποδείξεων, πολύ περισσότερο ενδείξεων για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Γι’ αυτό και αναζητείται η αιτία αυτών των επιθέσεων σε έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει τη ζωή του στη στήριξη των παιδιών. Ποιος κρύβεται πίσω από αυτές τις επιθέσεις;»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *