Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης απειλεί την Κύρα μέσα στο σπίτι της

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης απειλεί την Κύρα μέσα στο σπίτι τηςΗ κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει στο «Μαύρο Ρόδο» και ο Θέμης απειλεί την Κύρα μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Η Κύρα δεν έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον πρώην άντρα της κόρης της κι οι σχέσεις τους εξαρχής ήταν τεταμένες. Ωστόσο, ο Θέμης δεν άργησε να καταλάβει ότι η Κύρα συνεργάζεται με τον Βίκο, τον χειρότερο εχθρό του.

Ο Βίκος παρακολουθεί στενά την οικογένεια του Θέμη, ενώ τα παιδιά της Αγγελικής μαθαίνουν με ποιον απατά η μητέρα τους τον πατέρα τους. Ο Πέτρος γίνεται έξω φρενών και ξεσπά.

Την ίδια στιγμή, ο Θέμης αντιδρά κι επιτίθεται στην Κύρα μέσα στο ίδιο της το σπίτι, όπως θα δούμε απόψε στο «Μαύρο Ρόδο». «Δε θα έχεις το τέλος του Βίκου, θα έχεις πολύ χειρότερο», της λέει κι η Κύρα μένει με ανοιχτό το στόμα.

Ο Βίκος κάνει έκπληξη στην Αγγελική. Ο Πέτρος και ο Φραγκίσκος έρχονται σε οριστική ρήξη. Ο Σαράντος πείθει τελικά τον Μπόγρη και, ένα νέο στοιχείο σε σχέση με το παρελθόν του Στέλιου Διακοσάββα, έρχεται στο φως. Ο Πέτρος για ακόμα μια φορά εισβάλλει στο μοναστήρι δημιουργώντας προβλήματα.

Η Κασσιανή κάνει τα αδύνατα, δυνατά και βρίσκει συμμάχους για να υποστηρίξει το σχέδιο του Μπόγρη και να σταθεί απέναντι στην Ηγουμένη. Η Πολυξένη αναστατώνεται όταν μαθαίνει ότι ο Λευτέρης θέλει να την ακολουθήσει στο ταξίδι της στην Αθήνα.

Για ακόμα μία φορά θα καταφέρει να τον πείσει να μην την ακολουθήσει. Η Γιάννα με τον Σταυρίνο αποφασίζουν να βρεθούν κρυφά μετά από χρόνια στο γνωστό σημείο. Όμως, αυτή τους η συνάντηση, δεν θα μείνει μεταξύ τους.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *