Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής στην φυλακή – Η Διαμάντω αναλαμβάνει το «Όνειρο»

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής στην φυλακή – Η Διαμάντω αναλαμβάνει το «Όνειρο»Ο Στρατής πέφτει στα χέρια του Στέλιου και οδηγείται στην φυλακή, απόψε στην σειρά, Αυτή η νύχτα μένει με την Διαμάντω να αναλαμβάνει το μαγαζί. Η φιλία Ζέτας – Νίτσας δοκιμάζεται, η Εύη συνεχίζει να σκαλίζει το παρελθόν και ο Χρήστος έρχεται πιο κοντά με τη Βάσω.

Τι θα δούμε απόψε 28/11 στο Αυτή η νύχτα μένει;

Ο Αλέξανδρος εξαναγκάζεται από τον Χρήστο να σωπάσει ξανά, την ώρα που η Φωτεινή εκμυστηρεύεται στην Εύη την αλήθεια για τη μέρα που τους άλλαξε τη ζωή. Ο Χρήστος, από την άλλη, απελπισμένος έρχεται πιο κοντά με τη Βάσω και μαθαίνει περισσότερα για εκείνη, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό. Στο μεταξύ ο Τάσος άθελά του βρίσκεται μια ανάσα από το γάμο με τη Μαρία, η Διαμάντω αποχαιρετά οριστικά τον μυστικό έρωτά της, ενώ Νίτσα και Ζέτα συγκρούονται για τον Στρατή.

Καθώς ο Αλέξανδρος προσπαθεί να εκμαιεύσει περισσότερα από τον Στέλιο σχετικά με το ατύχημα της Μαρίνας, ο Μίλτος επισκέπτεται το «Όνειρο» με άγριες διαθέσεις και ένα ατυχές συμβάν θα αναστατώσει το μαγαζί με πολύ κακές συνέπειες για το Στρατή, απόψε στην σειρά, Αυτή η νύχτα μένει!

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *