Έρωτας Φυγάς Spoiler: Άγρια ληστεία με θύματα Ιάσονα και Αλεξάνδρα

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Άγρια ληστεία με θύματα Ιάσονα και ΑλεξάνδραΣτο επίκεντρο των εξελίξεων της σειράς, Έρωτας Φυγάς, θα βρεθούν ο Ιάσονας και η Αλεξάνδρα, οι οποίοι θα πέσουν θύματα μιας ληστείας εις βάρος τους που θα έχει ως αποτέλεσμα να κινδυνεύσει άσχημα η ζωή του Δεμερτζή.Έρωτας Φυγάς Spoiler: Άγρια ληστεία με θύματα Ιάσονα και Αλεξάνδρα

Σε κίνδυνο Ιάσονας και Αλεξάνδρα στον Έρωτα Φυγά

Όλα θα ξεκινήσουν όταν μία ημέρα το ζευγάρι θα ξεκινήσει για μια όμορφη εκδρομή με το αυτοκίνητο. Ο Ιάσονας θα δεχτεί την πρόταση της Αλεξάνδρας να περάσουν χρόνο μαζί χωρίς να γνωρίζει αυτό που θα ακολουθήσει.

Στη διαδρομή, ληστές θα σταματήσουν το αμάξι. Αμέσως, θα βγουν και θα ακινητοποιήσουν τον Ιάσονα, θέλοντας να κάνουν κακό στην Αλεξάνδρα και το μωρό. Τότε, ο Ιάσονας, προκειμένου να προστατεύσει την οικογένειά του, θα γίνει ασπίδα και θα μπει μπροστά στους ληστές. Το αποτέλεσμα θα είναι να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος και η Αλεξάνδρα να ικετεύει για βοήθεια, στις ερημιές.

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Άγρια ληστεία με θύματα Ιάσονα και Αλεξάνδρα

Ο Ιάσονας θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο, σε τραγική κατάσταση, στη σειρά Έρωτας Φυγάς με την Αλεξάνδρα να είναι σοκαρισμένη με όσα συνέβησαν. Μάλιστα, το συγκεκριμένο περιστατικό, θα κάνει την Αλεξάνδρα να αναθεωρήσει για τον άντρα που παντρεύτηκε.

 

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Άγρια ληστεία με θύματα Ιάσονα και Αλεξάνδρα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *