Ανοικτά τα καταστήματα σήμερα Κυριακή (27/11) – Τα ωράρια λειτουργίας

Τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη τη χώρα από 11:00 έως τις 20:00

Ευκαιρία για ψώνια θα είναι για τους πολίτες αυτή η Κυριακή (27/11) καθώς τα καταστήματα είναι ανοικτά, όπως έχει ανακοινώσει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΣΕΛΠΕ, τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη τη χώρα από 11:00 έως τις 20:00.

Σημειώνεται ότι μετά το πέρας της Black Friday την περασμένη Παρασκευή (25/11), αύριο Δευτέρα (28/11) τα καταστήματα θα έχουν και πάλι μεγάλες προσφορές σε πολλά προϊόντα λόγω της Cyber Monday.

Διαβάστε Επίσης  Καθαρά Δευτέρα: Με τι καιρό θα πετάξουμε χαρταετό

Τα περισσότερα πολυκαταστήματα έχουν επιβεβαιώσει ότι θα παραμείνουν ανοιχτά την Κυριακή, με το ωράριο να διαμορφώνεται μεταξύ 11:00 και 20:00.

Οι επόμενες Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά και σούπερ μάρκετ το 2022 είναι η Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 (η προτελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα) και η Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 (η τελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα).

Τα καταστήματα ήταν προγραμματισμένο να είναι ανοικτά την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου, ωστόσο λόγω της κακοκαιρίας EVA ελήφθη η απόφαση να μην ανοίξουν. Τελικά, αποφασίστηκε τα καταστήματα να είναι ανοιχτά αυτήν την Κυριακή (27/11), προκειμένου οι καταναλωτές να κάνουν τα ψώνια τους.

Διαβάστε Επίσης  Μετρούσαν με τις μεζούρες τις φούστες: Η ζηλιάρα σύζυγος που ευθύνεται για έναν από τους πιο γελοίους νόμους στην ιστορία της Ελλάδας

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *