Σασμός: Νεκρός ο Σταύρος από Αστέρη και Μαθιό

Σασμός: Νεκρός ο Σταύρος από Αστέρη και ΜαθιόΣασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε νεκρό τον Σταύρο απο Αστέρη και Μαθιό.

Μπορεί εμείς ήδη να σας έχουμε αποκαλύψει ποιος θα σκοτώσει τον Σταύρο στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός, όμως τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα δημοσίευμα που έχει προκαλέσει μεγάλο σούσουρο.

Όπως θα παρακολουθήσουμε μέσα στο επόμενο διάστημα, ο Σταύρος θα αφήσει την τελευταία του πνοή μετά το χωρισμό του από την Αργυρώ εξαιτίας του Αστέρη που μπήκε ανάμεσα τους.

Μάλιστα, θα διεκδικήσει και το παιδί, ωστόσο δεν θα τα καταφέρει να το πάρει. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Χάι, ο Σταύρος θα έρθει αντιμέτωπος με τον Αστέρη και τον Μαθιό στα επόμενα επεισόδια.

Σασμός: Νεκρός ο Σταύρος από Αστέρη και Μαθιό

«Αν δεν αφήσεις ήσυχο τον αδερφό μου θα πάθεις μεγάλο κακό», του λέει ο Μαθιός με τα μάτια του να πετούν σπίθες – γράφει το δημοσίευμα του Χάι. Ο Σταύρος όμως δείχνει να μην ακούει το παραμικρό και μια ημέρα θα έχει μια άγρια συμπλοκή με τον Αστέρη και τον Μαθιό.

Κατά τη διάρκεια του καβγά τους, ο Σταύρος τραυματίζεται θανάσιμα και αφήνει την τελευταία του πνοή. Το εν λόγω δημοσίευμα δεν έχει όμως επιβεβαιωθεί! To σίγουρο πάντως είναι πως ο Σταύρος θα πεθάνει…

Σασμός: Νεκρός ο Σταύρος από Αστέρη και Μαθιό

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *