Παράδεισος των Κυριών: Μιράντα και Ντίνος έρχονται κοντά

Παράδεισος των Κυριών: Μιράντα και Ντίνος έρχονται κοντά

Παράδεισος των Κυριών: Μιράντα και Ντίνος έρχονται κοντά

Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως Μιράντα και Ντίνος έρχονται κοντά.

Η Ντέπυ στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα, που της δείχνει ότι η απόφασή της να μείνει στην Αθήνα θα τη βάλει σε κίνδυνο. Η γυναίκα που την καλεί την απειλεί να τα μαζέψει και να φύγει γρήγορα από την Ελλάδα και μάλιστα της προτείνει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να το κάνει.

Η Ντέπυ, όμως, δεν λυγίζει. Αντίθετα, πηγαίνει στο σπίτι του Ντίνου και του ανακοινώνει πως Θα μείνει μαζί του, ώστε να είναι πιο ασφαλής. Εκείνος εξοργίζεται, όμως δεν έχει το περιθώριο να αντιδράσει. Έτσι κι αλλιώς και ο ίδιος έχει αλλού το μυαλό του.

Με τα οικονομικά προβλήματα του «Παράδεισου» από τη μία και το γάμο της Αμαλίας από την άλλη, έχει κλονιστεί. Όμως, η Πολυξένη, θέλοντας να βοηθήσει τη φίλη της, έχει αποφασίσει να του πει όλη την αλήθεια.

Κι όντως ξεκινά να πάει στον «Παράδεισο», όμως εκεί συναντά τη Δάφνη και αλλάζει γνώμη… Αυτή με τη σειρά της βρίσκεται στο κατάστημα για να μιλήσει στη Γεωργία.

Θέλοντας να σταματήσει τον αρραβώνα της με τον Άγη, της αποκαλύπτει ότι ο αγαπημένος της την πλησίασε εξαιτίας ενός στοιχήματος και της ραγίζει την καρδιά…

Παράδεισος των Κυριών: Μιράντα και Ντίνος έρχονται κοντά

Την ίδια στιγμή που η αδελφή του ανακοινώνει τους αρραβώνες της με τον Πάρη, ο Άγης επιμένει να αρραβωνιαστεί τη Γεωργία και έρχεται σε ρήξη με τον Χριστόφορο και τη Βικτώρια, που δεν του το επιτρέπουν. Στο σπίτι των Βασιλείου ακόμη προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα κατάσταση, ενώ την ίδια στιγμή οι εξελίξεις στον «Παράδεισο»… τρέχουν.

Ο Ντίνος συνεχίζει να ψάχνει λύσεις για τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την επιχείρηση, ενώ η Όλγα πλησιάζει στην αποκάλυψη ενός καλά κρυμμένου μυστικού, που ο άντρας της θέλει να μείνει για πάντα κρυμμένο.

Όταν βεβαιώνεται πως το κτίριο του «Παράδεισου», που ανήκε στον Αποστόλη, έχει περάσει πια στην ιδιοκτησία του Ντίνου, παραξενεύεται πάρα πολύ…

Παράδεισος των Κυριών: Μιράντα και Ντίνος έρχονται κοντά

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *