Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης αγνοείται και η Μαργαρίτα φρικάρει

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης αγνοείται και η Μαργαρίτα φρικάρειΗ Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης αγνοείται και η Μαργαρίτα φρικάρει

Ο Αλέξης αγνοείται και η Μαργαρίτα φρικάρει, στην γη της ελιάς. Ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση, τα ίχνη του Αλέξη χάνονται και κανείς στη Μάνη δε γνωρίζει που βρίσκεται και εάν είναι καλά.

Όλοι βρίσκονται σε τεράστιο πανικό. Ο Αλέξης έχει αποδείξει πως μπορεί να γίνει αυτοκαταστροφικός, από τη μια στιγμή στην άλλη. Η Μαργαρίτα τον αναζητά παντού, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Που βρίσκεται ο Αλέξης και τι του συμβαίνει; Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, για όλα φταίει η Μυρτάλη, για άλλη μια φορά! Έχοντας παραδεχτεί τον εθισμό της στο να ασκεί βία στους άλλους, κλειδώνει τον Αλέξη σε ένα σπίτι στο βουνό και ξεκινά να τον βασανίζει.

Του λέει πως θέλει να τον εκδικηθεί για το κακό που της έκανε παλιά, και να τον κάνει να αισθανθεί όπως ένιωσε και η ίδια ως θύμα απαγωγής, μέσα σε ένα σπίτι. Με ένα όπλο, τον απειλεί να κουνιέται, να κάθεται, να είναι ο δούλος της.

Σοκ για τον Αλέξη

Όσο η Μυρτάλη τον έχει κλειδωμένο, εμφανίζεται κανονικά στην Αρεόπολη, για να μη κινήσει υποψίες. Βέβαια, η Μαργαρίτα βλέπει στο βλέμμα της την ενοχή και τρέμει στην ιδέα πως η γυναίκα αυτή έκανε κακό στον γιο της.

Ο Χρήστος, στο μεταξύ, δείχνει πανικόβλητος με την ταβέρνα. Ο Αλέξης αγνοείται και κανείς δε μπορεί να τον εντοπίσει, καθώς η Μυρτάλη έχει πάρει το κινητό του, στην γη της ελιάς. Πώς θα εξελιχθεί αυτό το επικίνδυνο “θρίλερ”;

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *