Σασμός: O Σταύρος εξαφανίζεται μαζί με τον Πετρή.

Ο Σταύρος αποφασισμένος να πάρει το παιδί, απευθύνεται στην Στέλλα, ενώ η Αργυρώ βρίσκεται σε δεινή θέση. “Στάθηκα δίπλα σε αυτό το παιδί σαν αληθινός πατέρας. Το μεγάλωσα με όλη μου την αγάπη και τώρα η Αργυρώ θα με πετάξει για να συνεχίσει τη ζωή της με τον Αστέρη σαν να μην υπήρξα ποτέ; Αυτό δεν θα το ανεχτώ και πρέπει να με βοηθήσεις”, λέει στην δικηγόρο ο Σταύρος, η οποία του ξεκαθαρίζει πως δεν είναι διατεθειμένη να έχει την παραμικρή ανάμιξη στον πόλεμο που ετοιμάζεται να ξεκινήσει εναντίον της Αργυρώς, αντίθετα μάλιστα η Στέλλα θέλει να σταθεί δίπλα σε εκείνη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 36, 37, 38, 39,40

 

Η αποκάλυψη της Στέλλα για τον Αστέρη κάνει τον Σταύρο έξαλλο και φτάνει στα άκρα . Το μίσος του μεγαλώνει και αποφασίζει να δώσει στην Αργυρώ το τελειωτικό χτύπημα. Στόχος του είναι να πάρει το παιδί και να φύγει μακριά, χωρίς να ενημερώσει κανέναν για το που βρίσκεται.

 

Η Αργυρώ και η Μαρίνα ανησυχούν για την εξέλιξη της κατάστασης, καθώς έχουν καταλάβει πως ο Σταύρος δεν θα τα παρατήσει. “Αν πάθει κάτι ο γιος μου θα πεθάνω”, λέει η Αργυρώ και τα μάτια της γεμίζουν δάκρυα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος κλείνει το στόμα του Πότη μια και καλή

Περιμένουμε την συνέχεια…

πηγή

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 45 , 46 , 47 ,48

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *