Η Γη της Ελιάς: Το ταξίδι του μέλιτος μετατρέπεται σε κόλαση

Η Γη της Ελιάς: Το ταξίδι του μέλιτος μετατρέπεται σε κόλασηΟ Κωνσταντίνος ετοιμάζει το ιδανικό ταξίδι του μέλιτος, για να ικανοποιήσει την αγαπημένη του, στη γη της ελιάς. Το ζευγάρι, μετά τον παραμυθένιο αυτόν γάμο, φτιάχνει βαλίτσες για έναν μαγικό προορισμό: Την Ελβετία.

Η χαρά τους είναι απερίγραπτη.. Η Ισμήνη κάνει όνειρα πως ήρθαν, επιτέλους, χαρούμενες μέρες για εκείνη και τον αγαπημένο της. Αυτό που αγνοεί είναι πως ο Δημοσθένης δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη.

Ο Δημοσθένης κάνει τα πάντα για να υπενθυμίζει στον Κωνσταντίνο πως η θέση του είναι στο κύκλωμα! Για να το καταφέρει, ανατρέπει το ταξίδι του μέλιτος και στέλνει το ζευγάρι στην… Μάλτα!

Όσο ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη προσπαθούν να απολαύσουν το ταξίδι του μέλιτος, ακόμη και σε διαφορετικό προορισμό από αυτόν που επέλεξαν, τόσο οι δουλειές του Δημοσθένη δεν αφήνουν το ζευγάρι σε ησυχία.

Ο Κωνσταντίνος μπλέκεται σε σκοτεινά μονοπάτια και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Οι μέρες αυτές μετατρέπονται σε εφιάλτη. Κανείς δε θα μπορέσει να κοιμηθεί ήσυχος πια. Θα καταφέρει το ζευγάρι να παραμείνει ενωμένο, ή έρχεται το τέλος;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση