Σασμός: Τελεσίδικο-Ο Νικηφόρος είναι παιδί του Μαθιού

Σασμός: Τελεσίδικο-Ο Νικηφόρος είναι παιδί του ΜαθιούΣασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Νικηφόρος είναι παιδί του Μαθιού.

 

Τον φάκελο με το αποτέλεσμα του τεστ DNA δεν το άνοιξε! Ο Νικηφόρος θέλησε να μη μάθει ποτέ ποιος είναι ο πατέρας του ή αλλιώς αν είναι παιδί του Στεφάνή Σταματάκη ή του Μαθιού. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, το θέμα δεν θα αργήσει να βγει και πάλι στην επιφάνεια και μοιραία να παρασύρει όσους εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία.

 

Και αυτό θα συμβεί γιατί ο Νικηφόρος είναι παιδί του Μαθιού. Οι αμφιβολίες δεν θα αργήσουν να μπουν στο μυαλό του Νικηφόρου, ειδικά μετά την κουβέντα της Νάντιας, του κοριτσιού που πολιορκεί ο Μανώλης, η οποία τόνισε σε μία επίσκεψη της στο σπίτι της Βασιλικής, πως ο γιος της δεν μοιάζει με τον Στεφανή, δημιουργώντας έτσι πολλά ερωτηματικά για τον πραγματικό βιολογικό του πατέρα.

Σασμός: Τελεσίδικο-Ο Νικηφόρος είναι παιδί του Μαθιού

Παρόλο που και εκείνη θέλησε να μπαλώσει λίγο την κατάσταση τονίζοντας πως από κοντά έμοιαζαν περισσότερο, οι δεύτερες σκέψεις θα αρχίσουν να μπαίνουν ξανά στο μυαλό του γιου της.

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Άγριος καυγάς Πέτρου και Φραγκίσκου

Κρυφά από όλους θα επισκεφθεί ξανά το μικροβιολογικό κέντρο σύμφωνα με το TV24 όπου είχε κάνει τις εξετάσεις και θα ζητήσει επανέκδοση των αποτελεσμάτων. Τότε λοιπόν θα συνειδητοποιήσει για τα καλά πως είναι το παιδί του Μαθιού.

 

Σασμός: Τελεσίδικο-Ο Νικηφόρος είναι παιδί του Μαθιού

πηγή

Αφήστε μια απάντηση