Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης αφήνει την Μυρτάλη για άλλη γυναίκα;

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης αφήνει την Μυρτάλη για άλλη γυναίκα;Φαίνεται πως την “νέα” Μυρτάλη δε μπορεί να την αντέξει κανείς, ούτε ο ίδιος ο Αλέξης, στην γη τη ελιάς. Η ηρωίδα έχει ξεπεράσει κάθε όριο και αποδεικνύει διαρκώς πως έχει τεράστιο πρόβλημα με την άσκηση βίας. Θέλει να έχει τον έλεγχο και να κακοποιεί όσους βρίσκονται γύρω της.

Οι μέρες περνούν και η Μυρτάλη δείχνει όλο και πιο έντονα το σκληρό της πρόσωπο. Ο Αλέξης, πιστός δίπλα της, την ακολουθεί σε οτιδήποτε εκείνη του ζητήσει. Βέβαια, η σχέση αυτή δε θα έχει καλή κατάληξη..

Ο Αλέξης θα συνειδητοποιήσει πως δε μπορεί να δεχτεί άλλο τα πείσματά της. Η εμμονή που είχε μαζί της, δεν έχει σχέση με αυτό που αντικρίζει. Η Μυρτάλη έχει μετατραπεί σε ένα τέρας, που τον βασανίζει, που τον φυλακίζει, που τον απειλεί με όπλο και τον διατάζει.

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης αφήνει την Μυρτάλη για άλλη γυναίκα;

Αλέξης και Μυρτάλη αντιμέτωποι

Η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει. Ο έλεγχος θα χαθεί. Ο Αλέξης, σταδιακά θα δει πως έκανε λάθος για αυτή τη γυναίκα. Κάποια Spoilers αναφέρουν πως ο νεαρός θα βρει παρηγοριά αλλού.

Μία νέα ηρωίδα έρχεται, για να τον κάνει να ξεπεράσει μια και καλή την Μυρτάλη. Είναι αυτή η Ολυμπία, ή άλλη γυναίκα που θα δούμε σύντομα; Όπως και να έχει, αυτή η καταστροφική σχέση Μυρτάλης – Αλέξη, δε θα κρατήσει για πολύ, στην γη της ελιάς.

Σιγά σιγά, εκτός από τον Αλέξη, θα εγκαταλείψουν κι άλλοι την Μυρτάλη. Θα μείνει μόνη της, πληρώνοντας ένα προς ένα τα λάθη της…

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση