Σασμός: Η Καλλιόπη απειλεί να προσβάλλει την διαθήκη του Άγγελου

Σασμός: Η Καλλιόπη απειλεί να προσβάλλει την διαθήκη του Άγγελου

Η Βρουλάκη είναι πλέον η νόμιμη κληρονόμος των κτημάτων του Άγγελου, των κτημάτων που άνηκαν κάποτε στους Σταματάκηδες. Προκειμένου να μη γίνει κανά κακό, ο Αστέρης προτείνει στην Αργυρώ να αγοράσουν μερικά κτήματα για να επιστρέψουν ξανά στα χέρια τους. Σασμός: Η Καλλιόπη απειλεί να προσβάλλει την διαθήκη του Άγγελου

Ύστερα, όμως, από πολλή σκέψη, η Αργυρώ αποφασίζει να πουλήσει τα χωράφια στους Σταματάκηδες προκειμένου να υπάρξει ένας – έστω και μικρός – «Σασμός». Παρόλα αυτά, η απόφαση αυτή αντί να φέρει ειρήνη, θα φέρει την καταστροφή, αφού θα προκαλέσει την οργή τόσο του Παύλου και της Άσπας, όσο και της Καλλιόπης, η οποία θα βάλει μπρος ένα σκοτεινό σχέδιο…

Σασμός: Μαθιός και Αστέρης σώζουν τον Παύλο απο βέβαιο θάνατο

 

Τι θα δούμε σήμερα στον Σασμό στο επεισόδιο 39

Η Καλλιόπη απειλεί θεούς και δαίμονες με το σχέδιο των παιδιών της για να πάρουν πίσω τα κτήματα του Άγγελου. Ψάχνοντας για συμμάχους, όμως, συνειδητοποιεί πως δεν της έχει απομείνει κανένας, αφού ακόμα και η Στέλλα δεν ακολουθεί τους παραλογισμούς της.

Ο Λευτέρης και η Θοδώρα,  θα πάρουν μια πολύ σημαντική απόφαση για το μέλλον τους με αποτέλεσμα να συγκατοικούν κάνοντας έτσι μια νέα αρχή και σαν ζευγάρι επίσημα. Η Άννα και ο Παντελής σηκώνουν μαύρα πανιά.

Την ίδια στιγμή, η αψιμαχία μεταξύ Μαθιού και Νικηφόρου για τον συνεταιρισμό με τον Ευθύμη έχει αίσιο τέλος και ο δρόμος ανοίγει για τα όνειρα του Νικηφόρου και του Μανώλη. Λίγο αργότερα, η Αργυρώ ανακοινώνει στους δικούς της την πρόταση που της έκανε ο Αστέρης και όλοι φαίνονται σύμφωνοι πως η ιδέα δεν είναι κακή.

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 41. 42, 43, 44

Σασμός: Η Καλλιόπη απειλεί να προσβάλλει την διαθήκη του Άγγελου

Σασμός Spoiler: Μαθιός και Νικηφόρος πιάνονται στα χέρια για τα λεφτά

Σασμός Spoiler: Αντώνης και Μαρίνα πέφτουν στον γκρεμό με το αμάξι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *